Wij hebben 2 katten met ieder een andere eetgewoonte. De ene (Nala) eet graag brokjes maar is een schrokker dus geeft ze vaak over, de andere (Lily) verdeelt haar eten doorheen de ganse dag maar eet niet altijd alles op. Sinds we deze brokjes hebben van Royal Fit, is het bij beiden enorm veranderd. Nala geeft nog nauwelijks over en Lily geniet echt van deze brokjes dus ze eet zo goed als alles op. Royal Fit heeft een goed formaat van brokjes alsook een leuke vorm. Hier zijn er al zeker 2 fans bij gekomen!
De katten moesten even wennen aan de nieuwe brokken maar na een 10-tal twijfelige brokjes waren ze al verkocht. Nu vliegen ze er direct in. De gezonde voeding is hier zeer welkom!
Van andere voeding laat ze altijd restjes liggen. Van Royal canin eet ze heel haar potje leeg. Ze eet het echt heel graag. Andere merken durft ze haar neus voor op trekken. Onze pepper is FAN!
Mijn kat is helemaal dol op de brokken en heeft zijn vorige gewoon laten staan. Hij vindt ze dus erg lekker en ondervindt er verder ook geen last van. Wij zijn overtuigd!
Onze 2 katten hadden er totaal geen problemen mee om over te schakelen naar deze droge brokken.
Ze vonden het heerlijk.
Ik merkte zelf dat het voedsel er aantrekkelijk uitzag : mooie stevige brokjes, glanzend, goede geur en precies groot genoeg.
Nu heb ik wel een probleem want de zak is leeg en ze willen enkel nog dit voer.
Kopen dus !
katty (Rance)