55033Deze smakelijke mix bevat kalkoen- en cranberrysmaak, perfect om je kat te verwennen tijdens de koude maanden. Het zit boordevol verleidelijke aroma’s, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen.
Felix Wintermix maxi
5,0 van
3Reviews
Felix Wintermix maxi
De kat is er gek op! Het miauwen is aanzienlijk meer geworden. Maar, kat blij.. wij blij!
Katrien(Genk)
19 Reviews
Katrien(Genk)
19 Reviews
0 Upload
29/12/2024
Pure verwennerij
De Felix Wintermix Maxi is een smakelijke maaltijd die speciaal is ontworpen om je kat te verwennen tijdens de koudere maanden. Met de unieke combinatie van kalkoen en cranberrysmaak, biedt dit voer niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een aantrekkelijke textuur die katten zeker zal aanspreken. Ik besloot dit product uit te proberen om te zien of mijn kat het lekker zou vinden en of het haar goed zou bevallen.
Viviana (Helmond)
Viviana (Helmond)