De katten lusten het heel graag ,ze vinden het alle drie heel lekker.Als ik het bakje vul zitten ze om beurten te wachten om ervan te eten.Daar het binnenkatten zijn doen ze hun behoeften in een kattenbak,vind als ze nu erin gaan dat het minder reuk afgeeft, dus dat ik ook positief.
Zeer gesmaakt hier , de neiging om meer te geven dan normaal, de potjes zijn snel leeg. Absoluut tevreden gelijk de andere droogvoeding van Royal canin
Ik heb de test gedaan en 1 van de poezen vond het blijkbaar toch lekker terwijl de andere er geen kijk op hadden . Lucie wel dus eerst geprobeerd met hun punrina plan te mixen en daarna enkel Royal canin dus dat was goedgekeurd
Mijn kat vond dit een zeer lekkere voeding. Als ik haar potje bijvulde ging ze direct eten en at alles ook op. In dat opzicht weet ik niet of het echt haar etlust mindert maar ze vindt het allesinds lekker. Wel had ik het gevoel dat het de geur van de strontjes vermindert.
mijn kat vond het heerlijk, ik merkte dat hij ook minder vraatzuchtig was en zijn porties regelde, mijn kat leeft erg sedentair en heeft daardoor de neiging om veel te eten,
Ik raad dit product aan en zal het zonder aarzeling opnieuw kopen!
Mijn kat at geen brokken nu wilt ze niks anders meers want haar nat voer laat ze nu staan en eet ze alleen nog maar haar heerlijke brokjes een echte aanrader
inge ()
inge