Royal Canin Indoor Appetite Control

Royal Canin Indoor Appetite Control

Reviews

17/04/2024
Mon Lychat heureux
Mon Lycha est super heureux et on dirait que son poil est beaucoup plus doux
Eerst maal gebruikt
Ik heb altijd andere merk gebruikt maar hoorde altijd veel over deze merk altijd werd ik wel aangeraden om deze eens te proberen bij mijn binnen katten, nou dankjewel dat ik het mocht testen! Helaas is deze niet zo goed uitgelopen op mijn katjes, ik heb zoals beschrijving eerst kleine hoeveelheden gegeven dan beetje meer, eerst 2dagen niets opgemerkt maar vanaf dag 3 begonnen mijn katten meer en meer raar te doen en zich niet zo goed te voelen, vanaf dag 5 wouden ze zelfs niets meer eten dus vlug naar dierenarts geweest die ons liet weten dat ze die brokken niet kunnen eten want hierdoor hebben ze een “maag zuur” achter opgelopen! Jammer genoeg zijn deze brokjes dus niet voor mijn binnenkatten..:helaas
Kattenvoer
Was heel opvallend dat er een andere voeding was voor mijn kat. Makkelijk op te bergen Niet te straffe geur. Kat eet goed
Valt snel in de smaak
Ik was verbaasd dat het zo snel in de smaak gevallen is. Mijn kat is toch wel een beetje een kieskeurige eter. Maar royal canin was blijkbaar zeer smaakvol. In de voeding zit alles compleet in dus dat is ideaal voor een binnenkat.
17/06/2024
Gezonder en energieker
Onze 10 jarige kater had zeer veel last van braken na de maaltijd. De zoektocht was niet makkelijk, maar na 1 maand indoor royal canin te geven, is het braken van de baan. We zijn super te vreden. Onze kater is opnieuw gezond, heeft een mooie vacht en is energieker geworden.

Testersgallerij