Nightlab 11 Berries Peeling Gel is very worth to have it. The packaging is nice. The ingredients are good.
Husna begum(Ampang)
10 点评
Husna begum(Ampang)
10 点评
05/08/2021
Peeling gel yg terbaik
Selepas menggunakan gel, keadaan kulit saya menjadi lebih lembut, licin dan lebih cerah. Terutama hidung dan dagu saya.Saya suka reka bentuk gel pengelupasan ini kerana botolnya dilengkapi dengan kunci yang melindungi gel daripada menekan secara tidak sengaja.Secara keseluruhan, saya berpuas hati dengan pengelupasan gel kerana ia menghilangkan kulit mati tanpa merengsangkan kulit saya
This product are so amazing and good skin repair dead skin...i so happy because meet this product...💓💓😍😍
Norbaizura(Sungai Besar)
4 点评
Norbaizura(Sungai Besar)
4 点评
04/08/2021
selesa selepas mencuba kerana ia berkesan pada kulit muka
Saya berpuas hati setelah mencubanya kerana kulit wajah terasa segar dan tidak
meninggalkan sebarang iritasi pada kulit muka..kulit muka juga terasa segar dan kelihatan cerah
Nightlabs Peeling Gel works really greats on my skin! I've tried many brands and most of them irritate that my skin as I have sensitive skin. My skin is smoother & brighter after 1 week. I will definitely purchase again in the future!
Sarah(Shah Alam)
3 点评
Sarah(Shah Alam)
3 点评
03/08/2021
Delicate,gentle,radiant
When i first received the product,i didn't have that much of expectation of this product.But then only after first use,i can totally feel that my skin so smooth and fresh. It definitely gentle on my skin and doesn't irritated my skin at all. As for now i really enjoy using it and love it so much.
After I tried it, it let me felt that my skin become more clean & brighten. It can effectively exfoliating my face!
Fatin(Sabak Bernam)
7 点评
Fatin(Sabak Bernam)
7 点评
01/08/2021
Kulit rasa bersih tanpa minyak dan jerawat.
Kulit saya jenis kering. Saya pakai peeling gel ini selepas guna cleanser. Keringkan muka baru apply. Gosok dengan gentle. Memang keluar kulit² mati. Puas hati. Saya pakai 2x seminggu. Kulit rasa bersih. Jerawat pun tak berani tumbuh. Kulit ada rasa kering lepas apply gel tapi it's ok sebab exfoliate kan, memang mengeringkan kulit sebab tu kena pakai moisturiser untuk kekal hydrated.
nurul azrina (KOTA TINGGI)
nurul azrina (KOTA TINGGI)
Husna begum (Ampang)
Husna begum (Ampang)
Siti nirmawati (Batu Pahat)
Siti nirmawati (Batu Pahat)
Norbaizura (Sungai Besar)
Norbaizura (Sungai Besar)
Denise (Petaling Jaya)
Denise (Petaling Jaya)
Sarah (Shah Alam)
Sarah (Shah Alam)
Christine (Batu 9 Cheras)
Christine (Batu 9 Cheras)
Wendy (Johor Bahru)
Wendy (Johor Bahru)
Fatin (Sabak Bernam)
Fatin (Sabak Bernam)
Abby (MELAKA)
Abby (MELAKA)
Isyaira (Shah Alam)
Isyaira (Shah Alam)
Fatin nabihah (Tanah Merah)
Fatin nabihah (Tanah Merah)
Siti Noralina Amira (Kuala Terengganu)
Siti Noralina Amira (Kuala Terengganu)
Sharmiza (PUCHONG)
Sharmiza (PUCHONG)