Saya sangat suka menggunakan AVON Powerstay 24 Hour Eyeliner kerana ia sangat ringan bila dipakai dan mudah dicuci ketika hendak solat
che nurasyikhah(Sentul Pasar)
Home Tester 王牌
31 点评
che nurasyikhah(Sentul Pasar)
Home Tester 王牌
31 点评
24/10/2020
Gorgeous beauty easy
Sgt mudah untuk menggunakan.senang basuh. Sgt dramatik apabila menggunakan ..u have to try it too
siti fatimah(JLN GOMBAK)
29 点评
siti fatimah(JLN GOMBAK)
29 点评
23/10/2020
Kekal
Lancar
Tepat
Senang nak pakai, tahan lama walaupun muka berminyak berpeluh pun Masih kekal. nak tanggalkan pun senang.
Norcahaya(Kulai)
34 点评
Norcahaya(Kulai)
34 点评
23/10/2020
Hitam pekat, tidak comot, tahan lama.
Guna utk makeup kerja, kasual dan semasa aktiviti latihan di gym. Even berpeluh teruk. Warna hitam dia pekat dan cntik. Senang nak lukis. Performance sama mcm maybelline eyeliner pot dan m.a.c black pensil tuh. Tp yg ini dah tentu lebih murah dan ade kualiti. Tak rugi beli.
Avon powerstay eyeliner sangat tahan lama dan kemas terutama ketika saya berpeluh atau bersukan. Malah ia mudah di tanggalkan dengan remover. Saya amat suka kan nya..
家庭测试 免费产品
Nurul Husna(Bandar Baru Bangi)
14 点评
Nurul Husna(Bandar Baru Bangi)
Good,
Avon powerstay 24 hour eyeliner very very best, beautiful
ahmad shukri(IPOH)
ahmad shukri(IPOH)
Awsome.nice
Saya suka abvon eyeliner ini.saya rasa selesa bila memakainya.mudah untuk di cuci
Musliati(Hulu Terengganu)
9 点评
Musliati(Hulu Terengganu)
9 点评
kemas senang cantik
terima kasih kerana memberi sya peluang untuk mencuba eyeliner dari avon ini.saya sangat bersyukur dan rasa bertuah kerana terpilih..saya merupakan insan yang selalu memakai eyeliner kerana ianya sunnah..jadi bagi saya eyeliner dari avon ni,sangat memudahkan saya untuk mennaggalkannya walaupun pakai untuk beberapa jam..sangat mudah untuk menanggalkannya apabila saya mahu berwudhuk..terima kasin dari avon..
Selama 3 hari menggunakan Avon powerstay 24 hours eyeliner memang berbaloi sebab TAhan lama dan TAhan comot.. Mata stay shantik walaupun dah lama guna..
Chang Er (Georgetown)
Chang Er (Georgetown)
NUR SHAHERAH (PETALING JAYA)
NUR SHAHERAH (PETALING JAYA)
che nurasyikhah (Sentul Pasar)
che nurasyikhah (Sentul Pasar)
siti fatimah (JLN GOMBAK)
siti fatimah (JLN GOMBAK)
Norcahaya (Kulai)
Norcahaya (Kulai)
Delisha (Kuala Lumpur)
Delisha (Kuala Lumpur)
ZURAIDAH BIN (SG BULOH)
ZURAIDAH BIN (SG BULOH)
Nurul Husna (Bandar Baru Bangi)
Nurul Husna (Bandar Baru Bangi)
ahmad shukri (IPOH)
ahmad shukri (IPOH)
Musliati (Hulu Terengganu)
Musliati (Hulu Terengganu)
Roshazilla (Kuantan)
Roshazilla (Kuantan)
Roseliza (Tikam Batu Sungai Petani)
Roseliza (Tikam Batu Sungai Petani)
Pua (Kajang)
Pua (Kajang)
Nurul Itah (Taman Camellia, Bandar Perda, Bukit Mertajam)
Nurul Itah (Taman Camellia, Bandar Perda, Bukit Mertajam)
Norazean (Kuala Lumpur)
Norazean (Kuala Lumpur)