Nivea Soft Hydraterende crème

4,5 5 0 31 31 Bescherm de natuurlijke structuur van je huid met Nivea Soft Hydraterende Crème. De unieke samenstelling met jojoba-olie en vitamine E trekt snel in je huid en maakt haar heerlijk zacht en soepel. Nivea Soft Hydraterende Crème is een hydraterende crème voor de dagelijkse verzorging van je lichaam, gezicht en handen. Gebruik NIVEA Soft bijvoorbeeld als body-, voet- of handcrème.
Nivea Soft Hydraterende crème

Reviews

20/07/2022
Nivea soft
Een andere consistentie voor Nivea in de blauwe doos. Het product ruikt zeer aangenaam en het is gemakkelijk uit te smeren. Het laat geen vettige film achter op je huid.
23/06/2022
Super zacht huidje
Smeert hoed uit, dringt snel in en je huid wordt zeer zacht. Ook ideaal voor gebruik na het zetten van een tattoo!
21/06/2022
Goed voor de droge huid
Enorm goed voor een droge huid. Totaal niet vettig en ruik heerlijk.
21/06/2022
Super
Ben e nr blij met dit product ruikt lekker en is zacht
20/06/2022
Zo zacht
Ik gebruik dit product al jaren, zeker in de winter. Bij droge koude lucht begint mijn huis te trekken. Als ik nivea Soft insmeer direct na het douchen, heb ik daar geen last meer van. De zalf trekt snel in en voelt helemaal niet vettig. Ik ben fan.
17/06/2022
Zalig zacht
Het is een zalige zachte crème en droogt vrij rap op
13/06/2022
Heerlijk
Een heel fijn product Zorg ervoot dat je feen droge huid hebt. Je krijgt er een zachte huid van
17/05/2022
Goed hydraterend
Deze creme trekt goed in en heeft een aangename geur. Mooie verpakking.
17/04/2022
De zachte Nivea ervaring.
De Nivea Soft gebruik ik reeds jaren. De crème smeert heel goed uit en dringt ook zo in. Hij voelt zacht aan en je huid voelt nog een hele tijd daarna opgefrist aan. Dit is een vaste waarde in mijn badkamer.
08/04/2022
Zacht en aangename gevoel
Deze staat sinds een maand of twee als vast item in mijn badkamer. Smeert gemakkelijk uit en ruikt lekker. Ik gebruik het zowel voor mijn lichaam als voor mijn voeten
29/03/2022
zachte huid
ik gebruik hem om mijn handen te hydrateren omdat nav corona de huid sneller droog aanvoelt. Alsook na het douchen smeer ik het op mijn benen om de huid te hydrateren. trekt goed in de huid en geeft na enkele dagen al zichtbaar resultaten
29/03/2022
Nivea soft
Een aangename crème voor op de huid. Plakt niet.
16/03/2022
Geur
Zalige geur smeert goed uit .de hele dag ruik je naar nivea het is cremig
12/03/2022
Onvoldoende hydraterend
Het product is niet geschikt voor droge huid. Wel snel absorberend en geen vettige handen na gebruik, alleen werd mijn huid niet voldoende gehydrateerd. Ik kon evengoed niks aanbrengen Het effect na een week 2 tot 3x daags gebruik,e bleef uit. Jammer.
11/03/2022
Nivea soft
Gebruik het elke dag voor uitdrogen gezi ht te vermijden