45022De Nivea Cellular Luminous630 Anti-spot 01 Light 3-in-1 SPF30 CC Crème bedekt, vermindert en beschermt tegen pigmentvlekken en geeft zichtbaar resultaat in twee weken. Het bevat huidtint-aanpassende pigmenten, voor een stralende huid!
Deze luminous 630 antispot 3in1 SPF30 gebruik ik dagelijks. Ik gebruik de kleur light 01 in de wintermaanden en Deep 03 tijdens de zomermaanden.Zo heeft mijn gelaat
direct een mooie gebruinde kleur en is ze goed beschermd tegen zonnestralen. Mijn pigmentvlekjes vervagen en deze crème helpt nieuwe zonnevlekjes voorkomen.
De pompflacon is handig en hygiënisch in gebruik. 2 pompjes geven voldoende bescherming voor mijn gelaat, hals en decolleté.
Ik had hoge verwachtingen van de lumnious Cellular crème, ik mocht hem testen en was niet tevreden, normaal is Nivea een rijke crème, dit was een heel vloeibare goedje. Trekt wel in de huid. Maar doet niets tegen pigmentvlekken, en daar ging het om. Wel voelt het gehydrateerd ondanks de vloeibare crème. Op een lichte glow na. Koop ik hem niet opnieuw.
Lieve ()
Lieve