55022Gehwol Klovenzalf beschermt tegen kloofjes en verzorgt de ruwe, gesprongen huid. Bij regelmatig gebruik zal de huid haar elasticiteit en weerstand terugkrijgen.
Gehwol Klovenzalf
5,0 van
2Reviews
Gehwol Klovenzalf
mijn moeder had ooit eens kloven...na allerlei tubetjes en potjes geprobeerd te hebben zijn we op Gehwol gekomen....dit is een top product voor kloven...hij voelt niet alleen fris aan...maar hij doet zijn werk....na enkele dagen kon je het verschil al merken
Deze word gebruikt bij mij in het wzc en hier zijn wij alleen zeer tevreden over bewoners die echt een zeer droge huid van de voet hebben die smeren wij dagelijks in de avond in voor slapen gaan en de voeten zien er altijd terug goed uit na een goede week te gebruiken
Kenny (Sint-Andries)
Kenny (Sint-Andries)