4,95088Littekens, huidstriemen en pigmenten worden minder zichtbaar met deze Bio-Oil. Heb je een verouderende of uitgedroogde huid, dan kun je deze olie ook goed gebruiken.
Bio Oil
4,9 van
8Reviews
Bio Oil
Ik heb deze enorm vaak gesmeerd, echter heeft dit de zwangerschapsstriemen niet kunnen voorkomen. Littekens vervagen doet deze olie bij mij niet. Ik geloof wel dat het smeren erger heeft voorkomen. Zuinig in gebruik. Deze olie trekt redelijk snel in. Minpunt vind ik de prijs, maar deze komt geregeld in reclame en je doet enorm lang met een fles.
na iedere operatie heb ik dit gebruikt en het is echt top...
hij maakt niet alleen de huid mooi zacht en soepel...maar het is ook een heel goed product voor je litteken ... je kan geen littekens ermee verwijderen maar je vervaagd ze echt heel goed....ik gebruik ze zelfs nog door in de zomer op mijn littekens
Geweldig product, het doet wat het belooft. Tijdens het gebruik van het product, heb ik direct verandering opgemerkt. Mijn littekens zijn duidelijk vervaagt. Ik raad het zeker aan.
26 Reviews
26 Reviews
0 Upload
27/09/2021
Aanrader
Deze olie laat geen vettige laag achter en ruikt ook aangenaam.
1 Review
1 Review
0 Upload
07/09/2021
Litteken
Ik ben heel tevreden over dit product ,help heel goed bij litteken
Kenny (Sint-Andries)
Kenny (Sint-Andries)