4.650187187SOS紧急救援干燥和敏弱的肌肤。 DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate含维他命B5和维他命B3,可深层补水并保护肌肤免受外界环境刺激。 它有助于修复受损肌肤高达56%,舒缓干痒敏弱以及修护干燥脱屑肌肤。 DR Dermis与皮肤科医师共同开发,首创专利配方Derma Mimic Complex,能够修护,滋润和增强肌肤屏护功能,使肌肤更健康。
DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate
4.6 发件人
187点评
DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate
Kulit saya yang sensitif sangat sesuai dengan serum ini dan langsung tidak mengeringkan malah melembabkan dan kulit wajah terasa lebih sihat dan lebih bersinar.
suriani(Kajang)
8 点评
suriani(Kajang)
8 点评
17/05/2021
DR Dermis memang menggagumkan..!!
Dr Dermis Double Power Vitamin Concentrate memang menggagumkan saya kerana ia membuat kulit saya jadi sihat dan tak kering. Sebelum ini,kulit saya amat kering dan sensetif sehingga saya tak tahu nak guna produk kecantikan apa. Tapi,bila saya dan membuat percubaan menggunakan Dr Dermis Double Power Vitamin Concentrate ni,saya dapat rasa kulit muka saya jadi sihat dan tak kering. Muka pun tak kusam walaupun tak menggunakan make up..saya amat berpuas hati dengan DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate dan saya pasti beli dan terus gunakan produk ini. Terima kasih Dr Dermis kerana kulit saya sekarang dah tak kering mcm dulu lg...😘😘
DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate menyelesai masalah kulit saya yang sensitive selepas saya beranak pada 3 thn yg lepas. Banyak produk pernah saya cuba, tetapi tidak ada kebaikan pun dan telah banyak membazir wang saya. Setelah saya cuba DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate, saya sangat memuas hati dan akan meneruskan penggunaan produk ini.
Sye suka guna dr dermis memang nmpk perubahanya dlm seminggu... Sangat mudah cara menggunakannya hanya prlu sedikit sahaja dah dapat hsil yng memuas kan... Tpi msalah harga boleh kurang kn sampai harga mmpu milik
menghidratkan, melegakan dan meredakan kulit saya yang kering dan sensitif,tidak berbau itu yang paling saya suka,cepat meresap mmg sesuai untuk pakai harian...terbaik
My skin is at times dry to the point that it becomes uneven when I applied on my foundation. My face will look a bit cakey with the rough patches making it hard for me to blend my foundation evenly. Fortunately I get a chance to try DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate.
It has a very light texture and no prominent smell. It's Hypoallergenic, alcohol-free, fragrance-free and paraben-free. At first try, I feel it soothes, hydrates and relieves my dry and sensitive skin. My skin feels healthier. There's visible improvement on my dry and sensitive skin, the rough patches on my skin are becoming lesser by the day. I am satisfied with the results on my skin after using DR Dermis Double Power Vitamin Concentrate.
#htcmyxDrDermisDoublePower #DrDermisMY #hometesterclubmy
Vijen(Batu Caves)
14 点评
Vijen(Batu Caves)
14 点评
15/05/2021
Dr Dermis is the best
easily absorb for my skin. after applied, skin more moisturized and no more redness.
Jenet(Puchong)
15 点评
Jenet(Puchong)
15 点评
15/05/2021
Hydrazine
It really makes my Skin feel hydrate, and feel better
NURUL FARAHANA (TELUK INTAN)
NURUL FARAHANA (TELUK INTAN)
suriani (Kajang)
suriani (Kajang)