I tried out Doraemon Vitamin C Pastilles recently, and they're a real treat! Each pastille contains a healthy dose of Vitamin C and has a natural, yummy taste that my kids loved. It's a great way to get your daily dose of Vitamin C and it's a hit for kids snack time!
Sharifah(Bandar Puncak Alam)
51 点评
Sharifah(Bandar Puncak Alam)
51 点评
27/06/2024
Taste good!
Who doesn’t love gummies right??
Taste: yummy!
Vitamin: not much but will do
Roszanah(Pelabuhan Klang)
20 点评
Roszanah(Pelabuhan Klang)
20 点评
07/06/2024
SEDAP DAN MANIS
anak anak saya sangat suka kan nya , mudah dibawa , boleh dijadikan snek untuk kesekolah , juga berkhasiat untuk anak2 , saya juga gemarkan nya , memang terasa rasa mangga enak dan bagus . mudah untuk dimakan , ini telah menjadi makanan kegemaran anak2 saya
it's taste like gummy candy and easy to eat! i love it, chewy and once u eat it, it makes u craving for it. Not sour at all considered it's a vitamin c. Easy to brinh it anywhere
Nabella(Tasek Gelugor)
83 点评
Nabella(Tasek Gelugor)
83 点评
15/04/2024
Schweeeeettttt
Sebagai penggemar snek buah-buah ni, benda ni menarik perhatian kita walaupun benda ni lazimnya budak-budak yang makan. Rasa mangga dia amat terasa dalam lidah dan amat kenyal bila dikunyah. Sesuai buat yang cerewet makan buah macam kita (jarang makan buah!)
Vitamin yang sangat menarik perhatian untuk kanak-kanak. Sangat bagus dan menjadi kesukaan mereka. Harga yang sangat berpatutan dan mampu dimiliki. Highly recommended for purchased this product.
Sam (Gelugor)
Sam (Gelugor)
Sharifah (Bandar Puncak Alam)
Sharifah (Bandar Puncak Alam)
Roszanah (Pelabuhan Klang)
Roszanah (Pelabuhan Klang)