Cosmoderm Vitamin E Bi-Phased Toning Essence

4.5 5 0 276 276 这是一款完美的油水双效爽肤精华液,含有2000 I.U.的维他命E。这款爽肤精华液舒缓和平衡肌肤的微生物群,能令肌肤变得更健康。除此之外,它还能提亮肤色,平衡肤色不均,并全天候为肌肤补水。
Cosmoderm Vitamin E Bi-Phased Toning Essence

点评

28/08/2021
Smell good and easy to apply
For oily skin like me not suitable somehow small pimples appear.. But when apply on skin become smooth and smell good..The packaging in bottle easy to carry.
28/08/2021
Cerah, Nyata Dan Bersinar
I have try this, my skin look so cerah and bersinar. Dark scar jugak makin hilang. Terima kasih
27/08/2021
Contains fragrance and my skin can’t tolerate
Cosmoderm Vit E BiPhased Toning Essence contain fragrance so if you have sensitive skin this product is not suitable for you. If you have acne prone skin also not suitable. So i guess this toning essence is suitable for someone who have normal skin or combination skin. Besides that, this product is watery and if you apply to your skin it will absorb well to your skin. Other than that, this product is just so- so for me. Whether i am gonna buy this product after this, maybe no because i don’t like the fragrance. Thats all okayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. But thank you hometesterclub because giving me this opportunity to try new product. I love it. I will suggest this product to my family members also my friends. Maybe their skin can tolerate the ingredients
27/08/2021
Glowing, hydrates skin, & health skin.
Saya dah try lebih dari 30 hari.Memang betul, essence ni sesuai untuk kulit kering. Sekali apply dah boleh nampak, dia kasi glowing, and dehydeated efet.Kulit nampak sihat je. Saya tak sarankan untuk kulit sensitif dan berminyak, sebab dia buat kulit kita naik jerawat.Its worth trying.whoever wants to try, you are welcoming to try. Its really cheap.the price about Rm26, but it can be used up 2- 3 months
27/08/2021
Moisturising, hydrating and soothes the skin.
It's a really good toning essence as it makes the skin appear youthful and glowing.
Menyegarkan kulit muka
Cosmoderm Vitamin E Bi-Phased Toning Essence sangat bagus untuk kulit muka yang berminyak.Menyegarkan kulit muka selepas menggunakannya.
26/08/2021
Sangat berpuas hati dengan produk ni, terbaik
Bau yang wangi dan saya sangat menyukainya, sangat berbaloi untuk dicuba
Melembutkan kulit saya
Cosmoderm vitamin ini sgt bagus.. Sgt sesuai dgn kulit saya yg kering, slpas memakai kulit saya mnjadi lembab.. Sgt recommend
26/08/2021
Saya guna cosmoderm kulit muka menjadi gatal dan pedih
Kurang sesuai dengan kulit muka saya...yg jenis sensitif
Melempabkan, mencerahkan, menyegarkan
Ia mencerahkan kulit saya, melembapkan serta meratakan toma kulit saya, saya sngt berpuas hati dgn hasilnya
26/08/2021
Cosmoderm vitamin E, sangat bagus untuk semua jenis kulit!!!
Cosmoderm vitamin E Bi-phased toning essence. sangat sesuai semua jenis kulit tidak berminyak, melekit dan wangi iye membantu pulih kulit wajah saya cepat serap pada kulit wajah saya terima kasih Cosmoderm vitamin E
紧致皮肤。
一个让我皮肤变得紧致的产品,生产后脸上皮肤越来越松弛,让自己失去信心,这三十天努力的使用,让自己皮肤变得更紧致了。
26/08/2021
Kulit lebih sihat dan jerawat cepat kecut
Kulit muka dah tak berminyak sangat dan lembab. Jerawat cpt kecut. Tq cosmoderm
Mencerahkan melembabkan dan menyegarkan
Selepas memakainya, saya rasainya perubahan pada kulit wajah saya. Kulit jadi lebih cerah, sekata, muka sentiasa lembab dan segar. Saya amat berpuas hati.
Anjal lembut dan bersih
Saya mula menggunakan cosmoderm vitamin E Bi-Phased Toning essence dan mendapati kulit saya semakin anjal dan lembut.Tekstur essence nya sangat lembut pada kulit dan memberi kesegaran luar biasa pada saya.Semestinya saya akan membeli lagi pada masa akan datang.

测试者照片

类似产品