Cosmoderm Vitamin E Bi-Phased Toning Essence

4.5 5 0 277 277 这是一款完美的油水双效爽肤精华液,含有2000 I.U.的维他命E。这款爽肤精华液舒缓和平衡肌肤的微生物群,能令肌肤变得更健康。除此之外,它还能提亮肤色,平衡肤色不均,并全天候为肌肤补水。
Cosmoderm Vitamin E Bi-Phased Toning Essence

点评

Melempabkan, mencerahkan, menyegarkan
Ia mencerahkan kulit saya, melembapkan serta meratakan toma kulit saya, saya sngt berpuas hati dgn hasilnya
26/08/2021
Cosmoderm vitamin E, sangat bagus untuk semua jenis kulit!!!
Cosmoderm vitamin E Bi-phased toning essence. sangat sesuai semua jenis kulit tidak berminyak, melekit dan wangi iye membantu pulih kulit wajah saya cepat serap pada kulit wajah saya terima kasih Cosmoderm vitamin E
紧致皮肤。
一个让我皮肤变得紧致的产品,生产后脸上皮肤越来越松弛,让自己失去信心,这三十天努力的使用,让自己皮肤变得更紧致了。
26/08/2021
Kulit lebih sihat dan jerawat cepat kecut
Kulit muka dah tak berminyak sangat dan lembab. Jerawat cpt kecut. Tq cosmoderm
Anjal lembut dan bersih
Saya mula menggunakan cosmoderm vitamin E Bi-Phased Toning essence dan mendapati kulit saya semakin anjal dan lembut.Tekstur essence nya sangat lembut pada kulit dan memberi kesegaran luar biasa pada saya.Semestinya saya akan membeli lagi pada masa akan datang.
Mencerahkan melembabkan dan menyegarkan
Selepas memakainya, saya rasainya perubahan pada kulit wajah saya. Kulit jadi lebih cerah, sekata, muka sentiasa lembab dan segar. Saya amat berpuas hati.
Even my skin tone
This light yet fast-absorbing formula is enriched with natural and premium ingredient helps to plump up and hydrate the skin, it even my skin tone and make my skin looks bright and youthful.
25/08/2021
vitamin e bi-phased toning essence membuatkan diri sempurna
Menjadikan kulit lebih cantik dan tidak kusam lagi
容易吸收 不油腻
可以更加的注重滋润保湿度 不过皮肤是有提亮到 雀斑也是有淡化了 然后也很好吸收不油腻 紧致度方面可以更进步
sangat memuaskan dan
dapat rasa kulit lebih lembab dan berseri dan saya akan membelinya lagi bila dah habis yang sekarang
scars on my cheek reduce within 1 weeks
it helps to fade scars by renewing cell and delay sign of premature aging
25/08/2021
amazing product, really good for skin.
Cosmoderm Vit E toning Essence is really good product, smell good & suitable for my skin.
非常好 喜欢
after apply Cosmoderm Vitamin E Bi -phased toning essence my skin become more radiance, it’s lighten my scar
补水,提亮,光泽
不会油腻,让肌肤比较均匀吸水,提亮效果,让肌肤有光泽,看起来比较明亮不会暗沉,可以尝试试用,还不错。
Cosmodrem Toning Essence is very good
Selepas penggunaan selama seminggu saya mendapati kulit muka saya lebih lembab dan anjal.

测试者照片

类似产品