I really like this essence so mich because it give more energetic and more energy to start my day on the morning
Home Tested with free product
Safira(Seremban)
247 Reviews
Safira(Seremban)
247 Reviews
29/02/2024
essence chicken is the best
bila cuba untuk pertama kali tu , memang rasanya sangat tak boleh di telan. Tapi setelah 3 - 4kali minum lama lama tekak boleh terima pati ayam ni,ianya boleh dijadikan makanan tambahan buat badan bertenaga dan kekal sht. boleh cuba tapi jika yg tak boleh telan,boleh cuba pati buah buahan sebab pati ayam ni memang ada bau sikit dan rasa dia tak semua orang boleh telannya
This supplement known for its purported benefits like boosting energy and improving concentration. However, I found the taste to be quite strong and somewhat unpleasant, making it difficult to consume regularly. Despite of distinctive taste that may not appeal to everyone, but for the benefits, make it worth considering for those seeking a natural energy boost.
After drink brands essence of chicken, my body have improves concentration, recovery after exercise & reduces tiredness
Nurwazini(Alor Setar)
361 Reviews
Nurwazini(Alor Setar)
361 Reviews
Brands Essence Of Chicken
Bagus essence of chicken ini dapat buatkan badan rasa cergas dan bertenaga. Badan rasa ringan. Cuma rasa dia kena tahan sikit ya. But recommeded untuk kesihatan anda.
Rasyhiqah(Kajang)
12 Reviews
Rasyhiqah(Kajang)
12 Reviews
23/02/2024
Alhamdulillah mmg terbaik, sy suka!
lepas minum essence ni, bila bangun pagi badan sy rasa ringan je. terima kasih pilih sy utk cuba brand's essence chicken, mmg terbaik
Anis Fadila(Jalan Jururawat U1/80 Seksyen U1 Shah Alam)
16 Reviews
23/02/2024
Sedap mudah digunakan dan berkhasiat
Ternyata produk ini sangat bagus kerana saya rasa sihat dan bertenaga sepanjang hari. Saya lebih fokus dalam menjalankan aktiviti harian. Semestinya saya akan sambung menggunakan produk pati ayam ni berterusan. Terima kasih
Produk ini tersangat lah bagus untuk memulakan harihari anda pada setiap pagi ia dapat membantu anda melakukan kerja dengan bertenga dan tidak merasa letih
Bau nya yang tak tahan so nak tak nak telan je la.. utk kesihatan tapi kalau boleh hilangkan bau nya tu maybe saya akan pertimbangkan untuk membeli nya pula maka perlu pebgubahsuaian rasa dan bau agak ia lebih enak dan boleh dimakan oleh setiap generasi tanpa rasa curiga ataupun was-was dan terus mengamalkannya. Maka perlu ada satu cara penyelesaian or inovasi bagi pengubahsuaian bau or rasa nya agar lebih enak dan lebih dinikmati.
Selepas mencuba pati ayam brands, saya mendapati semua khasiat yang dinyatakan adalah betul. Sangat serasi dengan saya yang sering kepenatan fizikal dan mental dalam mengurus kehidupan sehari-hari
Hadi (Cheras)
Nurwazini (Alor Setar)
Nurwazini (Alor Setar)
Rasyhiqah (Kajang)
Rasyhiqah (Kajang)
Anis Fadila (Jalan Jururawat U1/80 Seksyen U1 Shah Alam)
Anis Fadila (Jalan Jururawat U1/80 Seksyen U1 Shah Alam)
Noor Hasmihan Binti (Kuala Balah)
Noor Hasmihan Binti (Kuala Balah)
Mai Fatin (11 Taman Bidara Palma 78300 Masjid Tanah Melaka)
Mai Fatin (11 Taman Bidara Palma 78300 Masjid Tanah Melaka)
Nur (Karangan)
Nur (Karangan)