BRAND’S® Essence of Chicken

4.6 5 0 177 177
BRAND’S® Essence of Chicken

Reviews

18/03/2024
BRANDS ESSENCE OF CHICKEN
sy suka minum essence of chicken ni sebab ianya boleh membekalkan tenaga diwaktu pagi setiap hati, badan terasa cergas dan tiada masalah lesu lagi
  • Home Tested with free product
02/03/2024
Excellent Chicken Essence
I really like this essence so mich because it give more energetic and more energy to start my day on the morning
  • Home Tested with free product
23/02/2024
Alhamdulillah mmg terbaik, sy suka!
lepas minum essence ni, bila bangun pagi badan sy rasa ringan je. terima kasih pilih sy utk cuba brand's essence chicken, mmg terbaik
  • Home Tested with free product
23/02/2024
Sedap mudah digunakan dan berkhasiat
Ternyata produk ini sangat bagus kerana saya rasa sihat dan bertenaga sepanjang hari. Saya lebih fokus dalam menjalankan aktiviti harian. Semestinya saya akan sambung menggunakan produk pati ayam ni berterusan. Terima kasih
  • Home Tested with free product
22/02/2024
Saya amat serasi dengan pati ayam Brands
Dengan mengambil pati ayam brands ini badan saya menjadi cergas serta bertenaga sepanjang hari.
  • Home Tested with free product
22/02/2024
Terbaik dan sangat bagus
Sebelum ini saya tidak tahu tentang product ini setelah diberi Cuba,ya sgt bagus saya akn perkenalkn pada keluarga saya
  • Home Tested with free product
22/02/2024
Menguatkan badan dan Bertenaga
Produk ini tersangat lah bagus untuk memulakan harihari anda pada setiap pagi ia dapat membantu anda melakukan kerja dengan bertenga dan tidak merasa letih
  • Home Tested with free product
22/02/2024
Saya tak sangka ,saya menikmati kebaikan
sangat merasakan kebaikannya dalam masa yang singkat. dan saya mula menyukainya
  • Home Tested with free product
22/02/2024
Energy booster for everyday
Yes would consume during ramadhan,because i'm breasfeeding mom,and sure brands of chicken essence will be my energy booster during ramadhan
  • Home Tested with free product
20/02/2024
bau nya yang tak tahan
Bau nya yang tak tahan so nak tak nak telan je la.. utk kesihatan tapi kalau boleh hilangkan bau nya tu maybe saya akan pertimbangkan untuk membeli nya pula maka perlu pebgubahsuaian rasa dan bau agak ia lebih enak dan boleh dimakan oleh setiap generasi tanpa rasa curiga ataupun was-was dan terus mengamalkannya. Maka perlu ada satu cara penyelesaian or inovasi bagi pengubahsuaian bau or rasa nya agar lebih enak dan lebih dinikmati.
  • Home Tested with free product
20/02/2024
Setiap hari ceria dan bertenaga
Selepas mencuba pati ayam brands, saya mendapati semua khasiat yang dinyatakan adalah betul. Sangat serasi dengan saya yang sering kepenatan fizikal dan mental dalam mengurus kehidupan sehari-hari
  • Home Tested with free product
20/02/2024
Energizing and beneficial
This chicken essence gave me the boost I needed in the morning and kept me energized throughout the day. It’s very convenient to consume and tastes great. No gamey smell! Definitely will be great to have for sahur to keep me invigorated during the Ramadhan month.
  • Home Tested with free product
20/02/2024
Bagus untuk kesihatan
Selepas mencuba selama 1minggu,saya dah merasakan badan saya lebih ringan tidak lemah dan dapat menjalankan kerja dengan lebih baik. Saya minum setiap pagi dan akan terus menggunakan produk ini untuk penjagaan kesihatan saya.
  • Home Tested with free product
20/02/2024
Membantu meningkatkan tenaga
Membantu meningkatkan tenaga dan badan tidak cepat lesu,
  • Home Tested with free product
19/02/2024
Energizing Your Body
One of the notable aspects of BRAND'S® Essence of Chicken is its convenience. It comes in convenient single-serve bottles, making it easy to consume on the go. This can be particularly beneficial during Sahur (pre-dawn meal) or Ramadan, when time may be limited for meal preparation. Additionally, BRAND'S® Essence of Chicken is often praised for its natural ingredients and absence of artificial additives. This can be appealing to individuals looking for wholesome and natural nutritional supplements. However, it's important to note that individual preferences and dietary needs vary. Some people may find the taste of chicken essence strong or acquired, while others may enjoy it. Furthermore, while BRAND'S® Essence of Chicken can be a convenient option for Sahur or during Ramadan, it should not replace a balanced diet or proper hydration during fasting periods.
  • Home Tested with free product

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products