Essential 洗髮露&護髮素 (2021)

4.3 5 0 90 90 Essential洗髮露&護髮素揉合了日本獨家專利技術* Cuticle Care,利用納米保護膜360°包裹受損髮絲,減低髮絲間的摩擦力,令髮絲避免再進一步受損,並修補受損髮絲嘅角質層。而升級版加入了向日葵籽油,2款系列照顧不同髮質的需要,讓受損秀髮更易care !
Essential 洗髮露&護髮素 (2021)

意見

22/08/2021
Valuable High-quality Confidentiality
Nice product, will definitely recommend to my friends and family.
21/08/2021
因髮絲乾旱而形成的毛燥問題,令髮質柔順亮澤。
產品樽上未能清楚易看是什麼功效,建議加貼紙清楚指示出來。建議推出補充裝,減少使用膠樽,而且價錢更便宜能吸引客人購買。
21/08/2021
幾次後會易梳咗,髮尾後會較其他牌子順滑,吹頭後不會毛燥。可能時間短,效果未到持久,第二朝起身仍毛燥。冬天及長期用或較好。
夏天用頭頂不夠清爽,且要長期用才見效果,不會如描述般快速見效,要有耐性啊!香味好好聞,性價比算高。相信冬天用更加好。
20/08/2021
使用後頭髮沒有打結柔順易梳,頭髮好明顯光澤
這個差品真的要試會有滿足感覺!而且令平時不健康嘅髮質帶來一種重生感覺!我經常燙染頭髮用了這個產品令我十分滿意。
20/08/2021
洗頭水好清香,用完好清新,最緊要好順滑有光澤。
洗頭水香味幾好,唔會太過分。好易起泡,用落頭髮唔會乾,感覺頭皮都好清潔,頭髮亦都好滋潤,唔會頭皮油髮尾乾。
19/08/2021
價錢優惠,有真正嘅效果,而且針對頭髮需要。
我喜歡淡淡清香嘅味道就係用起上嚟好舒服,而且用完嘅效果好明顯,我啲頭髮經常燙染,令到頭髮受損,但用咗呢個洗頭水之後有明顯嘅改善,真係超出我想象。
19/08/2021
真正改善髮質,減少斷髮及掉髮問題。 使用後頭髮都變得油順及強韌
原本用其他品牌洗頭水,但試用完Essential 洗頭水之後,佢真係改善到髮質,減少斷髮及掉髮問題。 原本毛躁的頭髮都變得油順及強韌!
19/08/2021
氣味清新自然,好香! 洗髮後柔順爽滑! 頭髮更強韌丶健康!
我以前有用過一次Essential的洗頭水,當時沒有覺得有任何特別,但今次試用了Essential的洗頭水和護髮素後,覺得十分驚艷!首先第一次使用時氣味十分清香,心情得到放鬆,洗後頭髮十分柔順!脫髮大大減少,頭髮像變得健康強韌了很多!我十分喜愛這次的試用!用完之後亦會繼續購買!
19/08/2021
味道很香,用後頭髮順滑,梳頭先冇打結情況
味道很香,用後頭髮順滑,梳頭先冇打結情況,就算淨係用洗頭水未使用護髮素前,頭髮都唔會太乾,不過我個人係油性頭皮,會覺得有少少greasy
18/08/2021
香氣撲鼻,令人放鬆的氣味,小小水潤,小小乾爽
用後頭髮有香味,很好,不過洗頭水未夠乾爽,護髮素用後太易笠,不知是不是太潤。。。。如果可以令頭髮變粗就好。
18/08/2021
smells good, smooth hair after use, hair looks healthier
Essential shampoo and conditioner are good for dry and damaged hair. I have my hair dyed and bleached and essential are able to keep my hair smooth all day and restored the nature shine.
17/08/2021
將護髮素停留於頭髮上越耐越好。。。。。。
喜歡洗髮露夠多泡,護髮素停留於頭髮上越耐越好。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
17/08/2021
用後頭髮真的順滑,修復效果還可以,要使用長一點時間才知是否真令秀髮更好.
用後頭髮真的順滑左,用了七日修復效果算很好,香味不錯,不會太過濃,使用長一點時間才知是否真令秀髮更好.
17/08/2021
整體用後感覺良好! 氣味溫和,唔會特別濃,容易接受! 泡沫豐富,按一下已經足夠,起泡容易! 用護髮素後,頭髮依然有打結的情況,但無咁嚴重。
17/08/2021
順滑: 順滑貼服,梳頭時不打結,頭髮甩少左 光澤: 吹頭後頭髮仍然有光澤不乾旱 防毛燥: 頭髮吹乾後無一條條毛燥飛起
洗髮水及護髮素質地輕盈,氣味清新怡人,感覺無添加化學成份。雖然洗髮水無標榜其清潔力,但洗髮水加水後起泡,我認為清潔力屬中上,而且洗髪後感覺乾淨清爽。另外,護髮素質地屬輕盈易洗,洗後頭髮順滑,梳頭無打結,吹頭後頭髮無倒塌及毛燥,能令吹頭時間縮短,髮尾位置吹頭後及起床後不乾旱,值得推薦!

測試者相片

類似產品