樂敏膚 Relizema Cream

4.1 5 0 151 151 樂敏膚乳霜 (Relizema Cream) 富含抗氧化劑成分(糠醇棕櫚酸酯),超越一般抗敏潤膚露, 保濕之外, 更有局部治療作用, 其特殊配方能保護皮膚, 有助恢復和維持正常皮膚生理屏障。樂敏膚經臨床驗證, 能快速緩解異位性濕疹、接觸性皮膚炎以及紅疹等皮炎相關的瘙癢和泛紅。

30/07/2024
會繼續用嘅潤膚膏
本身無濕疹問題,之前俾蚊咬左啖,仲要R損埋,㩒岩支樂敏膚 Relizema Cream喺附近,咪當普通潤膚膏搽下,點知岀奇地好用,傷口搽左2次,比平時快埋口左
29/07/2024
會推薦俾有同樣問題的朋友試試。
這護膚膏質地柔軟,容易推開。平時唔鍾意塗護膚膏嘅小朋友都完全唔抗拒同埋有眼見嘅好轉。都會介紹俾朋友試試。
29/07/2024
值得推薦給皮膚cream
清爽的面霜,化妝前搽薄薄一層,上妝完全沒有影響,落妝後,之前比較,唔會泛紅。保濕效果也很不錯,一日係冷氣房都唔會出好多油
27/07/2024
Light and Effective
Overall a product of good quality and works to provide relief and moisturising effect to skin that is sensitive and prone to being dry.
26/07/2024
易推開,唔油笠,有效舒緩濕疹
樂敏膚Relizema Cream容易推開,水潤乾爽不油。當小朋友出現紅癢時 ,用後有效減低痕癢感,小朋友少抓癢少流血,大大舒緩濕疹帶來的不適,加快康復週期。
26/07/2024
皮膚救星,濕疹皮膚必用
這支是專門針對濕疹的需要堅持使用 對乾燥脾氣 泛紅皮膚起到很大作用很有效果 用過之後 推薦使用 是一樣很好的產品
濕疹人土的恩物
以前用其他市面上嘅產品都要等一段時間先會有改善,但樂敏膚 Relizema Cream功效同輕度類固醇一樣,好快就見效同埋減少復發,質地比想像中柔滑唔黏,好易推開同吸收得好快,塗完之後唔會有種好厚重嘅感覺,仲可以即時感受到深層保濕效果。
樂敏膚 Relizema Cream
有效係有放,但其實同而家坊間既其他產品效果分別唔大~ 當然如果而家用梗既坊間產品唔得,我都建議可以試下呢隻!
這是一個好選擇
新試用這個潤膚膏,是有效改善濕疹的不適感和乾燥痕癢。但始終不是藥膏沒有藥物成份,嚴重的濕疹還是要用藥
24/07/2024
試過其他應付皮膚問題的品牌後, 試用樂敏膚的感想.
我對樂敏膚的整體評價是尚可, 因為它能夠稍為控制受損皮膚的痕癢及泛紅情況, 但要保持每天塗抺, 否則效果未能持久.
24/07/2024
Very nice try solving my skin problems
Nice to absorb without weird smell. It is effective to solve my skin problem.
一試就會愛上的品牌
質地好推清爽唔笠,舒緩止痕維持時間長,能有效更快地解決泛紅及痕癢問題,試過就會知道,一試就會決定轉投樂敏膚Relizama Cream懷抱!
皮膚敏感救星
第一次認識這牌子, 其他抗敏感牌子已經用得多,但並沒有顯著效果。 樂敏膚 分享給媽媽用 他用了一次覺得 唔錯其後再試著用,好快就 解決去成日個鼻紅曬嘅問題,亦冇拗痕。
有效保濕舒敏
樂敏膚 Relizema Cream是專門針對濕疹症狀的潤膚膏 有效改善皮膚敏感泛紅及脫皮問題的潤膚膏
23/07/2024
因為對皮膚情況有效及有改善
我使用的第一日,濕疹位置有一點皮炎同泛紅,再連續使用後,濕疹位置明顯回覆平滑。雖然色素仍在,但減少了我因痕癢而觸碰傷口的情況,及滋潤皮膚。