滴露 Profresh清爽保濕沐浴露水感蜜桃

4.5 5 0 6 6 全新滴露 Profresh清爽保濕沐浴露水感蜜桃是一款能夠清爽高保濕長達12小時的沐浴露,它能夠極好地防汗味且採用低致敏配方,同時無添加矽、Parabens防腐劑及礦物油。該產品蘊含清新水蜜桃香味,保持肌膚12小時清爽無汗味!產品特別加入保濕精華,有效鎖緊肌膚水份及天然屏障,令肌膚保持水感柔滑!
滴露 Profresh清爽保濕沐浴露水感蜜桃

19/07/2021
意想不到
本身都幾驚成個人會有陣滴露味,但原來係冇嘅。用完皮膚唔會太乾同敏感嘅同時,亦都覺得洗得夠乾淨。喺疫情期間,真正用咗會令我安心嘅潔膚產品。
23/01/2021
香氣舒服
氣味感覺良好,家人很喜歡! 而且清潔力及保濕力不錯! 最重要的是他是防菌。 因為在這個疫情期間,我們都需要很注重個人衛生,所以購買的沐浴露或者清潔搓手亦都需要富有殺菌功能,這是必須的!我們使用的時候也會安心一點!
01/09/2020
夏天之選
🍑🍑🍑🍑🍑🍑好香桃味🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍬🍭🍬🍭🍬🍭甜甜嘅味道令人有種開心嘅感覺,好舒服,已經係夏天必用嘅沐浴露😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
11/08/2020
蜜桃香味❤️
唧一下落去沐浴球,加水起泡,起到好多泡而且泡泡好綿密。一路沖涼都聞到甜甜嘅蜜桃香味,用完皮膚清爽唔會「乾爭爭」。蜜桃香味沖完涼都keep到個人香噴噴
17/07/2020
好香桃味同保濕
好香桃同保濕 用完唔乾都算爽 因為牌子關係 都相信佢可以殺菌消毒紙巾係依家呢啲情況 能夠殺菌既沐浴露 會有多重保障既感覺
06/07/2020
夏天最好用
超香啊!小朋友都說喜歡!沖完涼皮膚係爽嘅,唔會乾,喺浴室沖涼,阿仔話喺廳都聞到香味,好犀利!夏天用就最正!

問答

有一個關於此產品的問題? 在下面提問或回答,互相幫助更好地購買。

正在加載