watson dan guardian. kerana ia sering kali memberi tawaran diskaun setiap bulan. cetaphil adalah kegemaran produk yang saya gemari bagi penjagaan kulit. manakala penjagaan rambut, saya gemar menggunakan jenama loreal. manakala bagi badan, saya gemar menggunakan jenama lifeboy dan agnesia kerana ianya memberi keselesaan pada kulit.
Reviews by: ai
Au Fairy Radiant Skin! Tone Up Cream
28/06/2021
easy to use. nice product. love it. i will buy it because it suitable for all skin type
Cosmoderm Perfect Balanced Toning Lotion
08/11/2020
sangat sesuai untuk merawat kulit di samping memberikan hasil yang sangat memuaskan
Swisse Skincare Manuka Honey Detoxifying Clay Mask
17/08/2020
sangat berpuas hati. ia sesuai dengan kulit normal.
Adakah nama jenama penting?
09/08/2020
Clinelle PureSWISS Hydracalm
30/06/2020
membuatkan saya selesa selepas menggunakannya. ianya lembut serta sangat sesuai untuk digunakan
Eucerin ProACNE Solution
06/03/2020
gentle when using it and make me feel so comfortable. it also prevent skins problems
Pembersih Muka Safi Beautea Green Tea & Neem
10/02/2020
Mempunyai bau yang menyenangkan dan sangat mudah digunakan. Ianya sesuai dengan kulit orang asia.
Agnesia Natural Feminine Hygiene Wash
01/01/2020
it suitable for all type of skin. make me feel so comfortable and cofident after use it.
Summerie Shampoo Conditioner & Body Wash
14/00/2020
Suitable for all skin type and really recommended to all
Breeze Gentle on Skin
03/11/2019
Ia membantu saya dalam mencari penyelesaian untuk menanggalkan kotoran serta wangi apabila digunakan. Sangat recommend