FAEZAH

• 15 Uploads

Reviews by: faezah

Lancôme Génifique Ultimate Serum

01/09/2024

Setelah 7 hari mencuba pakai serum ini, kulit muka saya menjadi tegang, lembut dan cela-cela di muka juga berkurangan.

Sensodyne Sensitivity Gum and Enamel Toothpaste

25/07/2024

Selepas mencuba Ubat gigi sensodyne, saya dapati masalah gigi sensitif saya berkurangan dan mengekalkan nafas tetap segar sepanjang hari

freeplus conditioning double lotion

17/06/2024

Before this my skin is really bad condition. But after use this lotio my skin looks better, smooth and looks like I have new skin.

BOH Imunitea

01/06/2024

I have diabetes stage 1. Suit for me. Also make make my tummy happy. The taste so great for me.

Stérimar Nose Hygiene Baby

11/02/2024

This product make my baby nose clean and breath clear because of flu. Make my baby happy

BRAND’S® Essence of Chicken

20/01/2024

Selepas mencuba pati ayam brands, saya mendapati semua khasiat yang dinyatakan adalah betul. Sangat serasi dengan saya yang sering kepenatan fizikal dan mental dalam mengurus kehidupan sehari-hari

Magnolia UHT Milk

07/09/2023

Saya suka minum yang full cream, rasa berlemak gitu. Selain untuk minum, saya juga guna untuk membuat kek coklat kegemaran saya.

mise en scène Perfect Serum Original

19/08/2023

Kali pertama pakai sudah buat saya jatuh cinta. Sangat berbeza dengan serum rambut yang pernah saya guna. Baunya yang sangat lembut dan tidak memeningkan kepala, serta bau wangi yang tahan lama. sangat lembut bila sapu di kepala. Rambut juga senang diurus, tidak gatal kepala bila saya memakai tudung. Saya juga pakaikan serum ini kepada suami dan baby saya. Serum ini membuatkan rambut suami dan baby saya berkilau dan membantu pertumbuhan rambut. Saya juga akan mengesyorkan kepada ahli keluarga dan saudara2 saya. Sangat disyorkan kepada sesiapa saja

S1301_02 Philips Electric Shaver Series 1000

13/06/2023

Saya telah membeli mesin pencukur ini dan hadiahkan kepada suami saya, hasil cukuran yang sangat bagus kerana ia membersihkan dan melicinkan muka suami saya yang serabai dipenuhi bulu

Yukazan English Pear Body Wash

03/06/2023

Setelah mencuba produk ini, terbukti dapat merawat beberapa masalah kulit badan saya. Mandian ini membuat badan saya berbau wangi sepanjang hari dan menyegarkan badan saya. Jadi saya tidak segan untuk berkumpul dengan orang ramai.

Sunstar Ora2 me Stain Clear Toothpaste

15/05/2023

Saya suka produk ini dan telah mengesyorkan kepada ahli keluarga yang lain untuk mencuba. Dengan produk ini saya dapat menjaga kesihatan gigi dan nafas yang segar sepanjang hari

Yukazan Fevercare Kids

15/05/2023

Produk ini sangat membantu menurunkan suhu badan anak saya dan meringankan demam anak saya