Ik heb deze soep mogen ontvangen om te proeven. Ik vond dit een erg fijn product. Bij het zakje met kruiden hoef je alleen kokend water te gieten. De smaak van de soep is lekker en smaakt lekker naar pompoen. Ik zou het product zeker aanraden een zeer gemakkelijk tussendoortje.
Kim(Tilburg)
12 Reviews
Kim(Tilburg)
12 Reviews
17-12-2024
Pompoensoep
Volle vullende soep. Lekker op de koude dagen en als snel tussendoortje
Een fijne en makkelijke snack, bijvoorbeeld op het werk. Ik zou dit wel sneller eten in de herfst en wintermaanden dan in de zomertijd. De smaak van de soep is goed. Het smaakt echt naar pompoen en heeft een volle smaak. Ideaal om mee te nemen naar het werk of op een thuiswerk dag om een beetje op te warmen!
Cup-a-soup pompoen is een lekkere snack met 68 kilo calorieën. Tussendoor of voor bij de lunch is het best een lekker soepje. Binnen één minuut is het klaar, nadat het water uit de waterkoker eroverheen is gegoten. Goed roeren en eten maar!
jos(Erp)
8 Reviews
jos(Erp)
8 Reviews
10-12-2024
snel klaar en lekker
Deze cup a soep is snel klaar, erg lekker en voldoende dik om soep geheten te mogen worden. Ideaal voor een tussendoortje als je even trek hebt
Unox Cup-a-Soup Pompoen is een heerlijke en snelle snack voor tussendoor. De smaak van pompoen is lekker vol en hartig, perfect om even op te warmen. Tijdens het testen viel de romige textuur op, wat de soep extra lekker maakt. Ideaal voor thuis of op het werk!
Vira(Asten)
9 Reviews
Vira(Asten)
9 Reviews
10-12-2024
Lekkere snelle soep
Wij hebben altijd meerdere pakken Unox Cup a soup in huis. Pompoensoep is een nieuw product. Het grote voordeel van dit product is de snelheid van bereiding. In de verpakking zitten 3 pakjes soep. Het enige wat je nodig hebt is 175 ml water en 1 minuut tijd. Het is deze soep die dik, smakelijk en rijk van smaak is. Bevat pompoen, croutons, rozemarijn, aardappelen, zout, kurkuma, knoflook, peper, nootmuskaat en nog een heleboel andere. Ik raad dit product aan, het is erg lekker.
Sharon (Oldenzaal)
Sharon (Oldenzaal)