my daughter like mamil milk very much.she has happy tummy since pooping become easier and softer than before.
Nurizzati(Port Dickson)
Nurizzati(Port Dickson)
27/10/2022
Energize
growing happily
After consuming the milk. my child is able to grow more healty and more energize during the day. NESTLE MAMIL provides nutrition to a child and Boosts a child's energy.
I really worried about my child as he is underweight. As i give Mamil, my child really love Mamil milk. I believe Mamil Step 3 can help to support my child’s overall growth and development.
Haiza(BATU CAVES)
69 点评
Haiza(BATU CAVES)
69 点评
16/10/2022
perut selesa dan penghadaman yang baik
penghadaman yang baik . pribiotik membantu usus dan perut yang sihat
siti norilunihayati(Ulutiram)
siti norilunihayati(Ulutiram)
16/10/2022
Memang terbaik. Anak saya menyukainya
Sebelum ini anak saya mempunyai masalah sembelit. Sekarang anak saya boleh membuang air besar dengan mudah.. Dengan ini susu ini menjadi pilihan tetap untuk anak saya.. 👍👍
Mamil step 3 sangat baik untuk pengahadam anak saya. Saya sangat syorkan kepada mana-mana ibu bapa yang sedang mencari susu tumbesaran untuk kanak-kanak. Ya! Ia adalah MAMIL step 3!
Susu tumbesaran ini memberi anak saya lebih bertenaga dan ceria sepanjang hari dengan pembuangan najis yang lebih konsisten pada setiap pagi untuk memulakan harinya. Selain itu, dengan pengambilan susu tumbesaran ini pada setiap pagi dan malam iaitu sebelum tidur, pemakanan anak saya lebih teratur seperti tidak menolak makanan sayur hijau atau buah buahan. Hal ini membantu tumbesaran anak saya dengan graf pemakanan dan graf berat badan yang lebih cantik. Susu tumbesaran ini juga memberi perkembangan minda anak saya menjadi lebih kreatif dan luar kotak dalam menyelesaikan sebarang aktiviti. Terima kasih kerana memberi saya peluang untuk menaip ulasan ini. Semoga anak-anak diluar sana dapat menikmati susu tumbesan ini.
Mamil step 3 mengandungi 96mg dha dan nutrien2 penting sekaligus membantu persekitaran usus yg baik.mamil step 3 juga membantu perkembangan dan menyokong pertumbuhan anak sy secara menyeluruh.
Nor Farahan (Bukit Mertajam)
Nor Farahan (Bukit Mertajam)
Nurizzati (Port Dickson)
Nurizzati (Port Dickson)
ANISAIDA MUNIRA (Batu Pahat)
ANISAIDA MUNIRA (Batu Pahat)
Haiza (BATU CAVES)
Haiza (BATU CAVES)
siti norilunihayati (Ulutiram)
siti norilunihayati (Ulutiram)
Azziera (Taman Seri Medan)
Azziera (Taman Seri Medan)
Ieena (Seremban)
Ieena (Seremban)