Easy to use because of the shape is in stick. Just apply on the skin n leave for a while for the next makeup. Texture is light, absorbing into my skin n not sticky. U should try this!
Secara jujurnya pertama kali mencuba produk yang hanya just easy swipe cross sahaja..sangat mudah..
Yang penting Glutanex Sun Stick ada SPF50+ PA++++ yang dapat melindungi daripada sinaran UV berbahaya.
Halangan saya sepanjang hari adalah pemilihan produk yang sesuai dengan jenis kulit kombinasi berminyak sangat susah. Produk ini tidak lagi menyebabkan kulit wajah saya berminyak walaupun saya banyak bekerja di bawah sinaran matahari.
Tidak berminyak dan tidak melekit yang memberi faktor utama dan menjadi lebih yakin..
Terima kasih hometesterclub memberi saya peluang untuk mencuba produk yang baik ini. Dan terima kasih juga kepada Glutanex mengeluarkan produk yang bagus.
GLUTANEX SUN STICK ADALAH PRODUCT AMAT BERSESUAI DENGAN KULIT MUKA SAYA.IA MENJADIKAN KULIT MUKA SAYA LEMBUT DAN PUTIH.IANYA JUGA TIDAK MELEKIT DI WAJAH SERTA AMAT MUDAH UTK DIGUNAKAN.HANYA BUKA PENUTUP DAN SAPU DI MUKA SELAIN AMAT MUDAH DIBAWA KEMANA.SAYA AMAT BERPUAS HATI DENGAN PRODUCT INI.DAN SAYA MENGSYORKAN GUNALAH 1 SET PRODUCT KECANTIKAN GLUTANEX UTK KESAN YANG LEBIH BERKESAN.
Siti Zamrah(Shah Alam)
3 点评
Siti Zamrah(Shah Alam)
3 点评
18/10/2023
Keselesaan ku, kebahagian ku
Pengunaan Glutanex Sun Stick sangat selesa untuk Siti yg berkerja dibawah sinaran panas terik matahari. Ianya tidak membuatkan kulit Siti rasa berminyak. Ianya mudah dibawa kemana saja tanpa bimbang ketirisan cecair dari botol kerna ianya di datangkan dalam bentuk stick. Terima kasih Glutanex Sun Stick memberi Siti peluang mencuba Glutanex Sun Stick ini.
Glutanex Sun Stick smells good and feels light on the skin. It is not sticky which is something I love about this product! I highly recommend it to anyone who is looking for an easy application for a sunscreen.
Nurfarhana(Jerteh)
4 点评
Nurfarhana(Jerteh)
4 点评
17/10/2023
Sangat sesuai untuk kulit
Menyerap dengan baik ke dalam kulit..tidak melekit atau berminyak
glutanex sgt ringan dan selesa. boleh disapu atas makeup . tak melekit dan sangat jimat
Siti Hanisah(Kuantan)
17 点评
Siti Hanisah(Kuantan)
17 点评
16/10/2023
Sempurna dan Terbaik
Saya sangat berpuas hati dengan tekstur yang tidak melekit dan ringan diwajah, serta bau yang wangi seolah saya memakai pewangi diwajah, membuatkan hari-hari saya terasa indah dan ceria.
Wan (Shah Alam)
Wan (Shah Alam)
Jazmiinn (Kulim)
Jazmiinn (Kulim)
Nursyahirah (Presint 15,)
Nursyahirah (Presint 15,)
Liana (Ipoh)
Liana (Ipoh)
Jessica Raphael (Petaling Jaya)
Jessica Raphael (Petaling Jaya)
Nabilah (Dungun)
Nabilah (Dungun)
Rosmaini Liza (Tanah Merah)
Rosmaini Liza (Tanah Merah)
Siti Zamrah (Shah Alam)
Siti Zamrah (Shah Alam)