Wishing You Advent Calendar Set - Premium Version (Holiday Limited Edition)
4.9501212Disember bakal melabuhkan tirai dan inilah saatnya untuk anda dapatkan 2022 Advent Calendar kami. Buka kotak pada setiap hari mengikut tarikh 1 – 24 Disember untuk ketahui kejutan rahsia kecantikan yang direka khas untuk anda.
4.9 Daripada
12Ulasan
Wishing You Advent Calendar Set - Premium Version (Holiday Limited Edition)
saya jarang makeup ketika bercuti atau keluar kemana mana , tapi sejak pakai makeup set ni dapat memudahkan kerja saya untuk pakai dan bawa kemana mana , saya sangat berpuas hati .
Love this..kiut miut,hihi..packaging comel2..mudah nak letak dalam bag dan bawak travel.Mohon bagi free this to me ok..hahhahaahha,i is jelous bila nampak orang bawa this kiut miut gift
Pernah kawan bagi try eyeliner dan eyeshado je, mmang cantik cun gila ya, teringin nak ada satu awt mcm ni da bsyukur sangat sangat, thanx a lot buat Test Home Club sbb pkenalkan saya dengan sepcial review ni.
Norazreen ()
Norazreen ()
Norhazira (Kuching)
Norhazira (Kuching)
Siti Nadia (Telok Panglima Garang)
Siti Nadia (Telok Panglima Garang)
Anis (Batu Pahat)
Anis (Batu Pahat)
Nurul Shahidanazirah (Kuala Nerang)
Nurul Shahidanazirah (Kuala Nerang)
Sufi (Rawang)
Sufi (Rawang)
Nurul Nazifa Binti (Mukim Pelubang)
Nurul Nazifa Binti (Mukim Pelubang)
Nyss (Bandar Baru Bangi)
Nyss (Bandar Baru Bangi)
Qin (Masai)
Qin (Masai)
Nurizam Binti (Lahad Datu)
Nurizam Binti (Lahad Datu)
Amalina (Kuala Terengganu)
Amalina (Kuala Terengganu)