SK-II Pitera™ First Experience Skincare Kit

4.8 5 0 19 19 Baru diperkenalkan kepada SK-II tetapi tidak mengetahui sama ada ia sesuai dengan anda? Jangan risau, produk yang dikenali ramai dengan kajian selama bertahun ini kini tampil dengan kit hebat yang pasti memberikan kesan yang efektif. Hanya gunakan kesemua produk ini dalam satu rutin mengikut arahan yang diberikan dan alamilah keajaibannya.
SK-II Pitera™ First Experience Skincare Kit

Ulasan

20/09/2023
Jenama fav mak saya
Jenama yg dah berpuluh tahun kat pasan,dari saya kecikndah tengok iklan sk2 ni..walaupun harga agak mahal tapi tersangat lah berbaloi sebab tahan 3bulan untuk satu set..paling best kesan memang super duper best,kulit muka nampak lebih natural,dan bersih dari sebarang cela!
15/09/2023
kulit semakin sihat
kulit semakin licin dan sihat. Tiada lagi kulit kering dan berminyak. Sangat sukakannya.
14/09/2023
melembutkan kulit
setelah mencuba trial set SK 11 saya merasakan kulit semakin lembut dan garis halus juga berkurangan. saya amat berpuas hati ketika menggunakan produk ini. saya akan mengsyorkan produk kepada kawan.
12/09/2023
Best Skincare Ever
Ada masalah kulit kering, pigmentation or darkspot? Apa lagi kome try laaa skincare ni. Confirm cantik lajokkk. Kena try skincare ni sebab dia bagi effect glowing untuk kulit, anjalkan kulit and for sure tiada bahan mercuri yang akan rosakkan kulit muka anda.

Galeri Penguji

Produk yang sama