4.750634634Dari berusan gigi yang pertama, ia memberikan perlindungan yang tahan lama terhadap gigi sensitif, membantu mengembalikan kesihatan gusi dan menguatkan semula enamel. Ubat gigi ini menangani tiga masalah mulut dengan satu penyelesaian pakar!
Sensodyne Sensitivity Gum and Enamel Toothpaste
4.7 Daripada
634Ulasan
Sensodyne Sensitivity Gum and Enamel Toothpaste
sebelum ni sy ada masalah gigi sensitive ..macam2 ubat gigi dah sy cuba tp still xhilang tp semenjak sy amalkan sensodyne gum ni,masalah gigi sensitive sy hilang..saya memang suka sangat..lepas ni saya boleh makan dengan senang hati..hehe
Nasuha(Sungai Petani)
5 Ulasan
Nasuha(Sungai Petani)
5 Ulasan
17/10/2024
Penjagaan yg rapi untuk gusi sihat
Repairs sensitivity teeth & leave your mouth clean & fresh
It helps alot! Especially when the tooth is having an episode in the middle of the night..it provides instant relieve..LOVE IT
Diuji di rumah dengan produk percuma
Nurnabihah(JALAN SUNGAI BESI SALAK SELATAN)
24 Ulasan
Nurnabihah(JALAN SUNGAI BESI SALAK SELATAN)
24 Ulasan
25/09/2024
Melegakan sensitiviti pada gigi
Sensodyne Sensitivity Gum & Enamel Toothpaste membuatkan mulut saya berasa segar dan bersih selain dapat membantu melegakan sensitiviti semasa minum sesuatu air sejuk.
i really love the toothpaste, it brings amazing result. i have sensitive teeth and helps to relief. compared to previous time, i feel much more better. will continue use
Diuji di rumah dengan produk percuma
Suzie(Batu 6, Jln. Klang Lama)
14 Ulasan
Suzie(Batu 6, Jln. Klang Lama)
14 Ulasan
24/09/2024
Gusi dan enamel kuat, nafas lebih segar
Setelah 7 hari menggunakan Ubat Gigi Sensodyne Sensitivitty Gum and Enamel, saya dapati gigi saya kini kurang sensitif dengan makanan sejuk atau masam. Tiada lagi rasa ngilu yang berpanjangan serta gusi saya juga tidak lagi berdarah ketika menggosok gigi.
Noor (Kota Bharu)
Joker (Rawang)
Joker (Rawang)
Mun Yee (Kl)
Mun Yee (Kl)
Nurazzizu (Bandar Sri Sendayan)
Nurazzizu (Bandar Sri Sendayan)
Nurnabihah (JALAN SUNGAI BESI SALAK SELATAN)
Nurnabihah (JALAN SUNGAI BESI SALAK SELATAN)
Muhammad Bukhari (Paka)
Muhammad Bukhari (Paka)
Fazrinna (Melaka)
Fazrinna (Melaka)
Nur Aqilah (Kuala Lumpur)
Nur Aqilah (Kuala Lumpur)
JOLIN (LEDANG)
JOLIN (LEDANG)
Chong Feng Shin (Kajang)
Chong Feng Shin (Kajang)
Hana (Semenyih)
Hana (Semenyih)
Sze (Amapang)
Sze (Amapang)
Suzie (Batu 6, Jln. Klang Lama)
Suzie (Batu 6, Jln. Klang Lama)