Selepas saya menggunakan syampoo ni, rambut terasa segar. Dengan bau yang sangat wangi. Saya mengesyorkan untuk wanita yang bertudung ,sebab rambut akan mudah gugur dan berbau.
Fong(Bukit Jalil)
88 Ulasan
Fong(Bukit Jalil)
88 Ulasan
13/11/2020
volume hair
Pantene volume shampoo makes my hair stronger and healthier, It made of ingredient which is natural. my hair drop problem also improved, the scent is natural and long lasting.
Sy adalah seorang yg sgt mementingkan penjagaan rambut,dgn rambut yg agk nipis sy perlu lebih prihatin dlm memilih shampo utk buat rambut kelihatan lbh tebal dan bermaya,jd pilihan sy adalah Pantene!selain rambut jd lembut,rambut sy jg jd tebal dan sgt cantik!
Saya suka sangat dengan shampoo ini.Kulit kepala terasa sangat segar dan wangi. Rugi x cuba memang lembut, segar dan wangi.
Zana(Johor Bahru)
8 Ulasan
Zana(Johor Bahru)
8 Ulasan
08/11/2020
Good product
Its really fresh and the smells is very good. I used it everyday
Syazwani(Alor Setar)
89 Ulasan
Syazwani(Alor Setar)
89 Ulasan
06/11/2020
Wangi dan terasa segar
Selepas menggunakan syampoo ni, rambut terasa segar. Bau pun sangat wangi. Sangat recommend untuk wanita yang bertudung sebab rambut akan mudah gugur dan berbau. Ini dah jumpa penyelesaiannya.
noriehaslinda binti ramli(Marang)
1 Ulasan
noriehaslinda binti ramli(Marang)
1 Ulasan
05/11/2020
Terbaik
Selapas penggunaannya rambut saya kelihatan lebih bersinar dan beralun..memang rekemended
Borson()
3 Ulasan
Borson()
3 Ulasan
03/11/2020
i love this product
Really amezing products. its rescue my hair. i have hair fall problem. Pantene helps me to control hair fall. specially thanks pantene. Now my hair looking handsome. everyone should use this.
Faye(Tmn Ind Puchong, Puchong)
289 Ulasan
Faye(Tmn Ind Puchong, Puchong)
289 Ulasan
03/11/2020
Worth to try
I have thin and soft hair, it will always looks less hair. After using this Pantene volume shampoo, my hair look thick and more than earlier, I super duper like this volume shampoo.
NUR IZZATIENAJLA(TAIPING)
Zana (Johor Bahru)
Zana (Johor Bahru)
Syazwani (Alor Setar)
Syazwani (Alor Setar)
noriehaslinda binti ramli (Marang)
noriehaslinda binti ramli (Marang)
Borson ()
Borson ()
Faye (Tmn Ind Puchong, Puchong)
Faye (Tmn Ind Puchong, Puchong)
NUR IZZATIENAJLA (TAIPING)
NUR IZZATIENAJLA (TAIPING)