4.850113113Inilah keunikan rasa kepingan NESTUM® yang padat dengan serat dan kebaikan untuk memastikan anda kenyang dengan lebih lama. Sememangnya minuman yang lazat dan berkhasiat untuk anda nikmati!
Nestle Nestum Grains & More 3 in 1 Original
4.8 Daripada
113Ulasan
Nestle Nestum Grains & More 3 in 1 Original
Sesuai untuk minuman sarapan pagi. Rasa sedap dan boleh buat alas perut sebelum memulakan rutin harian. Sesuai untuk semua peringat umur. Sy minum sejak dari kecil sehinggalah sy dewasa
Sesuai untuk sarapan bagi yang nak cepat. Padat dengan serat dan kebaikan untuk memastikan kita kenyang dengan lebih lama. Sememangnya minuman yang lazat dan berkhasiat dinikmati.
Nurwazini(Alor Setar)
361 Ulasan
Nurwazini(Alor Setar)
361 Ulasan
04/05/2023
Nestle Nestum 3 in 1
Nestum yang dapat mengenyangkan. Dapat menahan lapar sehinggah 4-5jam. Sesuai dibuat sarapan yang sihat. Packaging juga senang digunakan. Recomend bagi yang sibuk dan nak cepat.
Norsyamimi(Chemor)
13 Ulasan
Norsyamimi(Chemor)
13 Ulasan
15/04/2023
for breakfast during fasting month
me and my husband drink this during fasting month and can still work like usual daily life. very delicious and enough for a whole day. i also like flavour honey also delicious. bought at 99 speedmart
Kebiasaan saya mulakan hari dengan nestum untuk mengalas perut sebelum memulakan aktiviti harian..tidak lupa juga sebelum tidur jika saya terasa lapar.Nestum sentiasa ada dirumah saya.
Sangat mudah sebab dah sediakan dalam sachet . Boleh bawak travel , panaskan air atau guna air biasa pun okay saja bagi saya . Sediakan cawan bubuh 1 sachet nestum dan air ikut sukatan yang diberi . Rasa pun sedap boleh dijadikan sarapan pagi .Lebih dari 5 tahun setia dengan nestum lagi .
Bli ni tuk ganti makan nasi..kadang ank2 xnak mkn nasi..mujur la nestum ni diowg suka..alhamdulillah...sedap pn sedap..
Jinny(Sandakan)
20 Ulasan
Jinny(Sandakan)
20 Ulasan
28/03/2023
Take Nestum for my breakfast
My delicious and nutritious cereal during my hungry time.
Asmaniza(Sungai Siput (U))
10 Ulasan
Asmaniza(Sungai Siput (U))
10 Ulasan
26/03/2023
Nestle nestum grain
Selalu makan nestum ni setiap kali bersahur. Alhamdulillah dapat kurangkan rasa lapar. Sangat memudahkan waktu sahur senang dibancuh. Makan macam tu saja pun sedap. Makanan nostalgia nestum ni.
Since i pregnant , makan ni tiap pagi pun cukup. Boleh buat bubur + fresh milk (letak air panas dulu before milk) Tawar boleh campur susu pekat sikit. Buat air also good at night. Kalau nak kelainan boleh buat dessert tau. Double boil choc and mix both, sejukkan. Sedap!!
All time favourite, since childhood, been repeating quite sometime with different kind of flavour but original is the best, if want to make a meal took 2 sachet but if want a cereal drink just one sachet is enough
Anas(Papar)
5 Ulasan
Anas(Papar)
5 Ulasan
21/03/2023
Nestum
Mudah bagi saya nak menyediakan sarapan pagi bila adanya Nestum 3in1 . Tuang air panas ja , dah siap . Bila minum ni ,saya rasa kenyang lebih lama .
Saya suka produk ni sebab dapat mengenyangkan perut.. biasanya saya sediakan untuk anak² sebelum pergi sekolah.. produk ni disediakan dalam paket yg kecil² senang untuk saya hidangkan secawan untuk anak.. terbaik.....
Faiz (Ayer Molek)
Nor Asiah (Semenyih)
Nor Asiah (Semenyih)
Jinny (Sandakan)
Jinny (Sandakan)
Asmaniza (Sungai Siput (U))
Asmaniza (Sungai Siput (U))
Fatin (Kemaman)
Fatin (Kemaman)