Mi Sedaap Korean Spicy Soup

4.3 5 0 426 426 Memperkenalkan Mi Sedaap Korean Spicy Soup BAHARU untuk penggemar makanan pedas! Diperbuat daripada ramuan premium Korea dengan mi yang lebih tebal, kenyal dan Sup Ayam Pedas Korea yang pasti mengujakan deria rasa anda. Rasailah sensasi kelazatan Mi Segera Korea. Anda juga boleh tentukan tahap kepedasan anda berdasarkan kemampuan anda. Best kan? <p>Produk ini juga disokong oleh ahli K-Pop Super Junior, Choi Siwon. Ini adalah Mi Sup kegemaran Oppa Siwon yang terkini.
Mi Sedaap Korean Spicy Soup

Ulasan

25/08/2021
Taste ok
Not really my favourite. Taste same as the fried one but in soup form. Hope you will improve the taste in the future, make it more savoury please ! ;)
31/05/2021
Taste test
Langsung x pedas. Tapi untuk harga yg ditawar kan ye berkenan la degan porduk tersebut
Good
sedal if masak with telur, kalau mcamtu je tak sedap better yg goreng ver
Enak dimakan
Sangat sedapp !! tak pedas dan boleh dimakan semua lapisan masyarakat ! Orang tak tahan pedas pun boleh makan , Rasa makan bole bawak kita ke korea !! Boleh cubaa dan dijamin enak
boleh tahan
pedas tapi tak sepedas ramen yang selalu makan tuu...tapi sedap jee
01/03/2021
deliciously savoury spiciness
Overall this is a very delicious Korean spicy soup meh. The noodle texture is nice and the soup is savoury and spiciness is just nice.
26/02/2021
Cuba sekali, nak lagi
Pasti akan cari lagi, sedap sangat...... Jangan tunggu lagi.
20/02/2021
I like mi sedap Korean
Cara memasak. Rendam mi dengan air masak,. Kemudian sedia Kan perencah Yang dsediakan. Lepas ni yg d rendam empuk, Gaul ngn perencah. Sedia utk d mkn.
18/02/2021
Enak di makan ketika lapar
Panaskan air...setelah air dah panas..masukkan mi dan perisa...gaulkan...masukkan sayur dan telur..setelah mendidih..matikan api...masukkan mi sedap korean kedalam pinggan
Sedap dan unik taste
Ya saya selalu membeli mi sedap ini, cara memasak yang sangat mudah dan juga mi ini mempunyai rasa yang sangat unik
Korean Spicy Soup
its really good as the noodles are thick just korean those ramen noodles. give it a try!
14/02/2021
harap dapat pertingkatkan lagi rasanya
saya mengharapkan ianya pedas tetapi tak sepedas yg saya sangka
11/02/2021
Sedappp
Rasa pedas yg cukup..mee yg agak kenyal..cuma aroma nya kadang saya tidak suka..tapi saya suka rasa pedas nya
06/02/2021
Sedap,pedas,perisa
Bagi saya mi sedap korean spicy soup ini lebih pada citarasa dewasa sebab sup yang pedas dan perisa yang kuat.agak tidak sesuai bagi kanak kanak.
03/02/2021
Can be improve
noodle texture as usual not bad of mi sedap noodle, the soup doesn't taste like Korean Spicy soup but for me it taste like Tom Yam soup instead

Galeri Penguji

Produk yang sama