Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder

4.6 5 0 432 432 Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder (Ekstrak Jali Organik) mengandungi 100% ekstrak organik asli tanpa sebarang bahan sampingan. Ekstrak Jali Organik yang premium ini mampu mengurangkan penghasilan melanin dan mencerahkan kulit secara semula jadi. Ekstrak Jali ini telah digunakan secara tradisional di Jepun untuk mengurangkan pengekalan air dalam badan dan merawat penyakit kulit seperti jerawat dan bengkak. Pengunaannya mudah dan boleh diambil sebanyak 2 sudu sehari dengan air, atau anda boleh campurkannya ke dalam minuman kopi, teh, susu atau apa jua minuman kegemaran pilihan anda.

Ulasan

21/02/2023
Lovely, convenient drinking powder
This is the first pearl Coix product that I have tried. Within weeks of consuming, I slowly can my overall skin is slightly brighter and my acne is more in a controllable state. For general health, the pearl coix powder really helps with bloating. I experience less bloated especially after meal. It is easy to consume, can blend the powder in any beverages or even by itself. The taste is like soy milk for me, so I just mix it with water and drink. But due to the fact that is a cold based drink, it is advised not to consume this if you are on menstrual period or pregnancy.
17/02/2023
I like this so much
Coix is a plant whose botanical name is Coix lacryma-jobi. It belongs to the Gramineae (or Poaceae) family. Coix is used in traditional Chinese medicine , where it is called yi yi ren.
31/12/2020
Jerawat saya berkurangan
Alhamdulilah selepas mengamalkan produk ini selama 2 bulan kulit saya lebih sihat dan jerawat semakin berkurangan.
27/11/2020
Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder
Saya telah mencuba Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder selama 1 minggu dan berasa produk ini sangat bagus kerana saya mempunyai penghadaman yg kurang baik, setelah saya mencuba Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder ini penghadaman saya menjadi sangat baik dari sebelum² ini ..🥰🥰🥰
09/11/2020
FIND JAPAN ORGANIC PEARL
its must consume together with milo or etc.. i think its maybe must consume for or month.. i love it because that give me more energy.. for my skin will see after month consume..its maybe late because it is organic things.
31/10/2020
So good...
Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder amat senang diambil hanya makan begitu saja atau pun campur di dalam minuman teh atau kopi. Rasanya sungguh sedap dan bau pun enak. Saya sudah mencuba selama 2 minggu dan dapat merasai perubahan pada diri saya seperti penghadaman saya menjadi lancar dan tidak kembung perut lagi. Kulit pun menjadi halus dan lembut. Terima kasih pada Home Tester Club kerana memberi peluang pada saya untuk mencuba produk ini.
31/10/2020
mudah serat dan berkesan
selepas mencuba alhamdulillah masalah sembelit saya semakin berkurang..tq
Japan love
I like the product very good Best 👍 Thanks you🤓🤓
menyelesaikan masalah saya.
Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder telah menyelesaikan beberapa masalah yang saya hadapi seperti sembelit. setelah saya menggunakannya,masalah sembelit saya telah hilang. bahkan kulit wajah saya bertambah berseri. selain itu, ia juga telah mengawal selera makan saya, menjadikan saya lebih mudah untuk menurunkan berat badan.
KULIT SEMAKIN BERSERI DAN CANTIK
BAHAN SEMULAJADI MENJADIKAN KULIT SEMAKIN CANTIK DAN MELAWASKAN PENCERNAAN
Berkesan Bermanfaat Sgt membantu
Extract powder ni rasa dia sgt sedap.. x manis x tawar..sgt membantu utk sistem penghadaman..masalah sembelit saya semakin baik sejak mengambil produk ni.. kulit pon terasa cerah sikit..x sangka betul2 berkesan..selama saya guna produk ni alhamdulillah selamat dan tak merbahayakan kesihatan..
29/10/2020
baik untuk penjagaan badan dan kesihatan
baik untuk penjagaan badan dan kesihatan..akan mencadangkan pada keluarga dan kawan
Good product from Home Tester Club
Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder the best product. Recommended.
Produk yang terbaikk!!
Alhamdulillah selepas mencuba fine japan organic pearl coix ni,banyak perubahan yang dapat dilihat pada kulit saya..kulit menjadi lembap dan semakin cerah..kuku juga terlihat bewarna pink2 gituu..saya amat berpuas hati dan beruntung dapat mencuba produk ini
Produk sangat bagus
Fine Japan organic pearl coix extract powder sangat bagus untuk penjagaan badan dan membuta badan sentiasa segar dan sihat serta bertenaga sepanjang hari

Galeri Penguji

Produk yang sama