ACELABS Lumiere Rebalancing Diamond Drop Advanced Probiotics Ampoule
4.650268268Dirumus eksklusif dengan kandungan seperti Serbuk Berlian Tulen, Niasinamida, Probiotik dan Asid Hialuronik. Produk "ampoule" ini membantu mencerahkan kulit di samping mengekalkan kesihatan ekosistem kulit anda.
4.6 Daripada
268Ulasan
ACELABS Lumiere Rebalancing Diamond Drop Advanced Probiotics Ampoule
Serum ini menyerap dengan cepat, bau yang harum dan mudah digunakan.
Pikah(Klang)
7 Ulasan
Pikah(Klang)
7 Ulasan
Cerah dengan sekata
Saya telah mencuba Lumiere Rebalancing Doamond Drop Advance Probiotics Ampoule selah lebih 2 minggu dan saya sangat berpuas hati dengannya.
Sebelum ini kulit wajah saya agak kering dan mempunyai dark spot.
Tetapi saya gembira setelah mencuba produk ini. Kulit saya tidak lagi kering dan dark spot diwajah pon berkurangan. 😊
Nor Hafizah Zakaria(Kangar)
15 Ulasan
Nor Hafizah Zakaria(Kangar)
15 Ulasan
Really love it
Ampoule ni sangat best sebab cepat menyerap dan tak melekit walaupun kulit muka saya jenis Kombinasi. Kulit pun rasa lembap je..Saya suka 😍😍😍
idayu(Bagan Serai)
9 Ulasan
idayu(Bagan Serai)
9 Ulasan
Melembabkan kulit dengan baik
Senang dipakai dan meresap ke dalam kukit dengan baik
Lumiere rebalancing diamond drop advanced probiotics ampoule helps to brighten my skin, helps to even out my skin tone and my skin looks more healthy, smooth & glowing
I really falling in love with this product. I can see the difference in 7 days after using. My face look fair & clean.
Chan(Kuantan)
33 Ulasan
Chan(Kuantan)
33 Ulasan
brighten,Firming,Moisturizing whole day
Acelabs Lumiere Rebalancing Diamond Drop helps to brighten the complexion, the freckles are not obvious, the activation of youthful protein, the ingredients inside are also probiotics and prebiotics
Skin become firm and fair
thank you hometester
#htcmyxACELABSMY
#ACELABSMY
#hometesterclubmy
Selepas mencuba Lumiere Rebalancing Diamond Drop Advanced Probiotics Ampoule kini masalah kulit kusam dan kasar dapat diatasi.kini kulit wajah saya rasa sihat dan segar.kulit wajah saya kini kelihatan cerah lembut dan licin..saya suka menggunakan produk ini kerana mudah menyerap dan lembut di kulit..
Nurhidayah(Tanah Merah)
10 Ulasan
Nurhidayah(Tanah Merah)
10 Ulasan
Worth for money
Bagus.tidak melekit.worth the money.suka sangat.saya mungkin gunakan nya
Nafiisah (Sekinchan)
Nafiisah (Sekinchan)
PENY (JOHOR BAHRU)
PENY (JOHOR BAHRU)
NurFateha (Bandar Baru Bangi)
NurFateha (Bandar Baru Bangi)
Pikah (Klang)
Pikah (Klang)
Nor Hafizah Zakaria (Kangar)
Nor Hafizah Zakaria (Kangar)
idayu (Bagan Serai)
idayu (Bagan Serai)
Nuraini (Jerteh)
Nuraini (Jerteh)
Nur fadhliah (PASIR TUMBOH)
Nur fadhliah (PASIR TUMBOH)
Nur (Taiping)
Nur (Taiping)
Nurul Aainaa (Simpang Renggam)
Nurul Aainaa (Simpang Renggam)
NOR ASYIKIN (SERI MANJUNG)
NOR ASYIKIN (SERI MANJUNG)
Nur Natasha (Kajang)
Nur Natasha (Kajang)
Chan (Kuantan)
Chan (Kuantan)
Nur fathia adlina (Pasir Puteh)
Nur fathia adlina (Pasir Puteh)
Nurhidayah (Tanah Merah)
Nurhidayah (Tanah Merah)