MyKuali Sambal Tumis Paste

4.9 5 0 32 32 Running late for Sahoor? Just put the paste in the wok and add any ingredients that you want for a quick and filling meal. No excuse to skip your meal!
MyKuali Sambal Tumis Paste

Reviews

04/04/2023
Mudahkan kerja di dapur
Bulan puasa memang nak cepat masak kat dapur, dengan adanya produk ni saya tak duduk lama dah kat dapur, campak2 je terus siap, senang kerja...
03/04/2023
Delicious
The convenience of having a ready-to-use paste also saves me time in the kitchen, making it an excellent option for busy weeknights.
31/03/2023
sedap dan mudah
beli paste ni di shopee ,harga mampu milik.amat mudah untuk ibu bekerja macam saya.hanya masuk panaskan paste dan masukkan seafood kegemaran.saya letak udang dan rasa nya wow...easy peasy
31/03/2023
Lima bintang saya bagi
Puas hati...cepat untuk dinikmati..mudah disediakan setiap hari..rasa yang enak sekali..penambah rasa untuk yang kurang teringin makan nasi...ramdhan kali ini bermakna bila dia jadi pilihan hati setiap awal pagi
30/03/2023
Sedap dan mudah
Paste ni memang mudah nak guna. Tak perlu adjust rasa apa2. Tumis, letak petai n udang dengan bawang sikit dah siap. Utk mak2 yg bekerja or yg bujang patut try ni. Recommended
29/03/2023
Tidak pedas
Dapat percum drpd kawan, tried it and ok satu family suka sbb tidak terlalu pedas. 1 pek boleh digunakN utk pelbagai menu mcm nasi goreng, sambal tumis ikut kreativiti lah. Nak masak nasi lemak easy oeasy sbb sudah ada sambal ready made mcm ni
24/03/2023
Sambal Udang yg umphh
Mempercepatkan masa untuk memasak dan dapat menikmati sambal yg best
23/03/2023
Teman membantu suri hati
Memudahkan Dan membantu para ibu-ibu untuk menyediakan hidangan juadah ketika sahur. Menjadi bahan utama untuk makanan laut.. Anak-anak Dan suami amat menyukainya lazat Dan enak
22/03/2023
very good taste
realy like MyKuali paste product, big volume and taste kaw kaw,very nice and smooth, i like it,my chlid also~
20/03/2023
Cepat Mudah Sedap
Pernah cuba... Sedap Bila nak cepat masak dan makan, inilah yang patut dicari. Memudahkan proses memasak. Yang pasti sedap.
14/03/2023
Sedap dan mudah
Sedap..dan memudah kan proses nk masak..pasti akan repeat lagi buat stok utk puasa
13/03/2023
MANTAP
Dah cuba dan sambal sedap..Sangat Mudah dan lazat..Senang untuk masak sekejap je dah siap..Sangat menjimatkan masa di dapur..
13/03/2023
Mykuali Sambal Tunis Paste
Rasanya sungguh sedap kena dengan selera saya...menyenangkn masak...xperlu blender tinggal tukang je kalau NK masak...menjimatkn masa
11/03/2023
sedap & senang dimasak
sambal tumis instant sangat mudah dan senang bagi ibu-ibu bekerja untuk masak, cepat dan sedap dimakan untuk seisi keluarga.
08/03/2023
good product
dah cuba sangat sedap dan mudah untuk digunakan , memang kena ada stok untuk mudahkan kerja masakan

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...