Maggi Pes Perapan Ayam Goreng Berempah

4.8 5 0 24 24 Taste the authenticity of Malaysia’s favourite spiced fried chicken! The perfect combination of herbs and spices in this marinade paste makes the chicken taste delicious and full of aroma.
Maggi Pes Perapan Ayam Goreng Berempah

Reviews

19/11/2023
Must try
Very delicious! Must try out! Before try out the pes rempah, I think that it didn’t have enough flavor. But surprisingly, the taste very delicious, and it make cooking become more convenient, with this packet can make the food become delicious
08/09/2023
Yummy and Fragrant!
This is really good!! If you like ayam goreng berempah and wanna make your own, get this paste. Fuss and hassle free, it's delicious, crispy, and fragrant. Pair with nasi lemak/nasi kukus and some sambal, or eat it on its own. Yummy
31/08/2023
Sangat memuaskan hati!
Perapan yg sangat sedap. Kalau dibiarkan semalaman perapannya akan lebih sedap! Tidak mengecewakan langsung. Wajib ada di setiap rumah bagi memudahkan penyediaan perapan ayam. Sangat berbaloi!
24/07/2023
Sedap dan senang!
Dulu nak buat ayam goreng berempah leceh, biasa buat ayam goreng letak kunyit je pastu goreng. Bila ada pes maggi Ayam Goreng Berempah ni kerja lagi senang. Sedap pun sedap. Makan dengan nasi putih panas. Berselera!!!
26/06/2023
maggi mudahh
sukaaa dan memudahkan kerja saya sebagai surirumah , rasa yang sangat sedap dan anak anak dan suami suka sangat , dan dapat mengeratkan hubungan bersama suami dan anak , saya sangat sayang maggie brands
18/06/2023
Sepantas kilat
Korang malaskan nak blend pes homemade sebab kerjanya renyah. Daripada korang lama2 berdiri dekat dapur, baik beli.yang dah siap pek. Mada pun jimat. Perap sekejap dkt ayam, boleh terus goreng. Kalau nak deep flavour boleh perap semalaman.
07/04/2023
sedap rasa sama macam kedai
husband dan anak suka sangat bila buat ayam goreng rempah ni. perap setengh jam pun dah berasa perapan ayam tu. memang simpan buat stok kalau dh habis
31/03/2023
sedap dan mudah
hanya perap ayam dengan 1 peket...wallaaa amat mudah. ayam goreng maggi jadi luarbiasa.anak saya sukakan nya.
31/03/2023
Sangat mudah digunakan
Hanya perap dan goreng. Rasa semua dah perfect so tak perlu tambah apa-apa lagi.
01/03/2023
Mudah, sedap & lazat!
Cuma perap, goreng/grill. Mudah & menjadi, sesuai dimakan seisi keluarga
27/02/2023
Make life easier
Taste okay meet the expectations. Easy to prepare and price wise. Really good product for those has busy schedule. Marinate it and put it into your air fryer and it’s ready
22/02/2023
Complete Pes
Really suits busy working woman's, just add it with your chicken and cook, complete ingredients and tastes good.
17/02/2023
taste good and easy to prepare
It is very easy to prepare. Just mix the paste and some spice with the chicken and you good to go.
31/01/2023
Instant Cooking
Very tasty and time-saving cooking. It was very easy to follow the instructions and suitable for all level cooks.
11/01/2023
Sedap dan mudah!
Tak sangka pes ayam berempah maggie ni sedap sangat. Mmg mudah tak perlu susah payah nak sediakan masakan yg sedap utk keluarga. Ya g penting jimat masa di dapur! Pilihan ibu yg bijak

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...