SYAZUANEE

• 3 Cargas

Reseñas realizadas por: syazuanee

ACNE-AID® Liquid Cleanser Oil Control

08/02/2023

Packaging yang mudah dibawa ketika travel ... ia juga turut berfungsi sebagai sabun badan yang membersihkan seluruh badan dan wajah.. sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat...untuk jenis kombinasi tidak digalakkan ..

10/06/2021

Sekarang musim pandemik covid 19, kita selalu duduk rumah. Walaupun duduk rumah tetap terdedah kepada kotoran habuk & debu halus yang tak nampak pada mata kasar. Jadi jerawat mudah naik dan muka gatal-gatal sekiranya kita terus biar muka kita tanpa expoliate kulit mati seminggu 1 atau 2 kali. Antara tempat yang muka sering terdedah pada kotoran ialah bantal dan cadar yang tidak ditukar serta sofa. Tangan yang tak dibasuh juga adalah salah satu faktor. So, nak bersihkan muka bukan sekadar guna cleanser dan semua produk penjagaan kulit. Cuci ke dalam pori tanpa keringkan kulit pun penting supaya lebih bersih dan produk yang kita guna meresap dengan mudah ke dalam kulit kita. Hanya dengan menggunakan Au Fairy Witch Hazel & Lavender Soothing Clay Mask & Vitamin Sea Clay Scrub Mask . Sesuai untuk kulit berminyak and normal , sensitif tidak digalakkan. Bau dari Au Fairy Witch Hazel & Lavender Soothing Clay Mask & Vitamin Sea Clay Scrub Mask ringan je tak terlalu kuat dan pening, alaala spa.

Au Fairy Super Cleanse! Micellar Makeup Cleansing Wipes

23/02/2021

Au Fairy Super Cleanse! Micellar Makeup Cleansing Wipes memudahkan urusan seorang muslim yg wajib menunaikan solat 5 waktu. Walau dimana sahaja kita berada. Au Fairy Super Cleanse! Micellar Makeup Cleansing Wipes ni mudah dibawa dalam beg tangan sebab ringan dan packaging pula cantik. Sebelum solat, kita wajib bersihkan make up pada muka. Ia mudah digunakan dalam masa yg cepat menanggalkan makeup . Tak perlu susahkan diri lagi bawa sebotol micellar water yg makan ruang beg tangan. Lepastu curahkan ke cotton pad. Au Fairy Super Cleanse! Micellar Makeup Cleansing Wipes , juga sesuai bawa pergi travel dan kerja . Travel dan kerja perlu masa yg singkat utk bersiap .So sangat sesuai lah bawa Au Fairy Super Cleanse! Micellar Makeup Cleansing Wipes . Ia juga menghilangkan habuk dan kotoran dari muka seperti menggunakan air dan pencuci muka. Bau tak kuat sangat , nice je sebab alchol free kan. haaa sesuai sangat utk semua skin terutama yg sensitif.

Hurix’s 600 Fluaway Capsule Improved

10/00/2021

Bentuk capsule mudah dibawa serta ringan . boleh diletakkan di dalam beg dan bilik. mudah digunakan. cuma mungkin saiz capsulenya perlu dikecilkan supaya mudah untuk dimakan.

Mi Sedaap Korean Spicy Soup

14/11/2020

Mula-mula, rebuskan mi selama 3.5 minit. Sambil tunggu mi masak masukkan rencah ke dalam mangkuk. Kemudian, masukkan mi bersama air yg direbus dan gaulkan. Sedia untuk dihidang. Overall rasa Mi Sedaap Korean Spicy Soup sedap walaupun Pedas. Saya hanya bubuh 1 tuang rencah pedas sebab itu tahap kepedasan yang mampu saya makan. Saya rasa saya akan beli lagi sebab sedap! Walaupun Pedas Hahahah . Overall Best and Sedap!!!

SAFI RANIA GOLD BEETOX

07/11/2020

texturenya sangat lembut dan berbu wangi.....selepas pakai kulit berasa sangat lembut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunsilk Hijab Vitamin Hair Mist 2-in-1

07/11/2020

packaging sangat cantik!!!!!!!!!!!!! bahan yang ada dalam produk ini sangat bagusss... saya hendak mencubanyaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Yakult Cultured Milk

31/09/2020

rasa minuman yakult ni,,,, sedap tapi agk manis sikit.. sesuai utk minum ketika diet... loveeeeeeeeeee it !

Vicks VapoDrops®

29/09/2020

saya nampak macam best.. saya ingin mencubanya.!!!!!!!!!!!!!

Wall's Special Edition Tealive Boba Ice Cream

29/09/2020

Rasa ice cream ini sangat sedap dan perlu makan dengan cepat...sebab ia cepat cair!!!!!!!!!rasa teh sangat kuat dan pearlnya banyakk!!!!!! so yummyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

Safi Acne Solutions

29/09/2020

Tekstur gel moisturizer sesuai dengan kulit saya yang kombinasi. Juga mudah meresap dengan cepat ! Bau pun best! wangiiiiiiiiiiiiiii je ! tetapi untuk oily sensitif kulitnya.... tak digalakkan..sebab boleh buat kulit merah dan gatal-gatal...

Safi Acne Solutions

28/09/2020

Hi Guys !!! Memperkenalkan produk Safi Acne Solution yang dikeluarkan khas untuk anda yang ada masalah jerawat. Safi Acne Solution mampu menghilangkan jerawat 2 kali lebih cepat ! Hebat kan ! Diperkaya dengan bahan yang istimewa seperti AHA, BHA, Neem dan Niacinamade. Rapid Action Technology adalah formula infusi AHA, BHA & Neem yang menghalang pembentukan jerawat baru meninggalkan kulit yang lembut tanpa cela. AHA- Mereka membantu mengelupas permukaan kulit anda sehingga sel-sel kulit berpigmen baru yang lebih sekata dapat menghasilkan dan menggantikannya. Selepas digunakan, anda mungkin akan menyedari bahawa kulit anda lebih halus apabila disentuh. BHA- Menembusi jauh ke dalam liang, mengawal sebum & menghilangkan kekotoran yang menyumbat liang. Neem- Mengandungi khasiat yang dapat memudarkan parut, menenangkan dan membiarkan kulit bebas dari perengsa. Harga pun affordable! so guy,lets get it now dari drugstore terdekat !