Setelah 7 hari menggunakan Ubat Gigi Sensodyne Sensitivitty Gum and Enamel, saya dapati gigi saya kini kurang sensitif dengan makanan sejuk atau masam. Tiada lagi rasa ngilu yang berpanjangan serta gusi saya juga tidak lagi berdarah ketika menggosok gigi.
Selama lima hari percubaan meminum BOH Imunitea, saya dapati kurang mengalamai selsema resdung di awal pagi. Perut juga rasa selesa. Rasa hazelnut yang sedap dan mengenyangkan, kurang manis serta mudah disediakan di mana sahaja.
Pencuci lantai Clorox baharu ini bukan sahaja sesuai untuk membersihkan lantai jenis mozek tetapi juga sesuai untuk lantai simen dan yang menggunakan tikar getah. Sangat sesuai untuk kegunaan keluarga yang mempunyai anak kecil yang aktif dan lasak di mana ia dapat mengekalkan tahap kebersihan dan keharuman lantai yang berpanjangan.
Pantas menghilangkan kesan minyak terutamanya ketika mencuci jenis plastik. Wangian sakura yang harum menyegarkan tetapi tidak melekat pada pinggan. Kulit tangan juga terasa lembut selepas selesai mencuci.
Melegakan selsema, hidung tersumbat dan berair dengan pantas. Tapi perlu mengikut arahan, ambil tiga biji pil, tiga kali sehari selepas makan. Pasti berhasil!
Berperisa segar, lebih sedap walaupun kurang manis. Anak tidak terkena selsema selama minum vitagen kurang manis di musim hujan ni. Nak buang air besar juga lebih mudah.
Anak saya juga suka Susu PediaSure!
Chek Hup Kopi Oh! Black Coffee With Brown Sugar Mantoop!
Memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit wajah saya yang sukar dihilangkan selama ini. Serum yang cepat meresap ke dalam lapisan kulit dan tidak menyebabkan kulit wajah menjadi lebih berminyak. Haruman serum yang segar membuat rasa nak sapu serum setiap masa!
Warna yang lebih terang dan menarik serta lebih berkualiti.
様のレビュー suzie
Sunlight Sakura Fresh
09/08/2021
NH Immue-U
31/04/2021
NH Immue-U berkesan untuk meningkatkan sistem imun badan secara semulajadi bagi melawan penyakit berjangkit. Ia juga sedap dinikmati setiap hari.
Hurix’s 600 Fluaway Capsule Improved
16/00/2021
VITAGEN Kurang Gula
12/00/2021
PediaSure®
24/11/2020
Anak saya sangat memilih dalam mengambil makanan harian. Bila mencuba susu PediaSure, selera anak saya semakin bertambah. Ibu mana yang tidak gembira melihat anak dapat menghabiskan makanan yang disediakan. Jika anda priharin dengan pertumbuhan dan perkembangan anak anda. Cubalah susu PediaSure. Anda pasti teruja. Anak saya juga suka Susu PediaSure!
Chek Hup Kopi Oh! Black Coffee with Brown Sugar
05/08/2020
Menikmati Chek Hup Kopi Oh! Black Coffee With Brown Sugar ketika sarapan pagi membuat diri teruja untuk memulakan hari dengan lebih semangat! Chek Hup Kopi Oh! Black Coffee With Brown Sugar Mantoop!
NIVEA LUMINOUS630 SPOTCLEAR Serum
29/09/2019
STABILO® Swans Jumbo Colored Pencil
05/08/2019
Batang pensel warna yang lebih besar, mudah bagi kanak-kanak menggenggam dengan kuat dan selesa semasa mewarna. Warna yang lebih terang dan menarik serta lebih berkualiti.