masakan mi segera ini dalam api yang biasa. teksturnya yang lembut. kita boleh mengawal kepedasan yang kita mahu. saya mungkin akan membelinya pada masa yang akan datang.
Hurix’s Cool Inhaler memberikan kesegaran pada kita terutamanya ketika kita menghidap selesema. Ia juga dapat menghilangkan rasa mengantuk ketika kita sedang memandu. Saya amat mengsyorkan Hurix’s Cool Inhaler digunakan oleh semua. #htcmyxhurixscoolinhaler,#hurixscoolinhaler, dan #hometesterclubmy.
Reviews by: mohamad
Kopi Segera WONDA Premium Class
31/02/2022
Kopi Segera WONDA Premium Class mempunyai citarasa yang sesuai untuk semua golongan
Lively Tea™ - Pear Schisandra
27/04/2021
Sesuai untuk semua golongan tak kira tua atau muda.
Lively Tea™ - Raspberry Lemon Balm
07/04/2021
RASANYA YANG SEDAP DAN MENARIK UNTUK DICUBA OLEH SETIAP ORANG
Mi Sedaap Korean Spicy Soup
30/11/2020
Vicks VapoDrops®
13/06/2020
Vicks VapoDrops® dapat melegakan sakit tekak, hidung tersumbat dan batuk.
Forum 2 in 1 Facial Cleanser
01/03/2020
Good for all skin used. Can used for cleaning face and shaving.
NH Soy Series
09/00/2020
NH Soy Series is good to all people to consume every morning.
Hurix’s Cool Inhaler
27/10/2019