NUR DALILA

• 1 Upload

Reviews by: nur dalila

Sunlight Sakura Fresh

23/07/2021

Saya adalah penguna tegar cecair pencuci pinggan @sunlightmalaysia ni dan memang terbukti berkesan Yang terbaru @sunlightmalaysia telah keluar kan satu lagi wangian iaitu sakura fresh 🌸 Gabungan haruman sakura Jepun dan oren membuatkan ia sangat segar dan wangi Serta selamat untuk setiap basuhan kerana ia 100% daripada bahan natural Ia lembut pada tangan juga Recommended 👍🏻

YSL Beauty All Hours Foundation

25/05/2021

Tekstur foundation ini sangat best dan yang berbau wangi Sangat sesuai untuk yang mempunyai kulit yang suka berpeluh Recommend

aminoVITAL®

16/11/2020

Rasanya sedap dan tidak terlalu manis serta ada kombinasi sedikit rasa pahit tetapi tidak terlalu kuat Sesuai dengan deria rasa saya 😊 Ia sangat membantu menambah tenaga untuk saya menghabiskan sesi senaman Sangat rekomen kepada semua yang suka bersenam 👍🏼

aminoVITAL®

14/11/2020

Rasa nya sungguh sedap n tidak terlalu manis serta ada sedikit rasa pahit tetapi tidak terlalu kuat, sesuai untuk deria rasa saya. Ia juga membuat kan saya lebih bertenaga untuk menghabiskan sesi senaman Sangat rekomen kepada semua yang mengamalkan gaya hidup aktif