MOHD FAZLI

• 11 Uploads

Reviews by: mohd fazli

(Shopee) Sensodyne Sensitivity Gum and Enamel Toothpaste

16/08/2024

Pada mula saya menggunakan ubat gigi ini, gigi bawah saya rasa ngilu dan sakit.selepas 7 hari rasa ngilu semakin kurang dan rasa gigi bersih dan wangi..tetapi harganya agak mahal..kalau boleh kurangkan harga untuk saya rakyat marhaen menggunakannya secara kerap..dan sila perbaiki penutup ubat gigi agar senang dibuka seperti kebanyakkan ubat gigi yang lain..kesimpulannya, ubat gigi ini bagus untuk gigi yang ngilu namun harganya agak mahal.

Darlie Gum & Teeth Protect Toothpaste - Lasting Fresh

14/10/2022

Saya menggunakan darlie gum and teeth dan mendapati hasilnya amat baik..gusi berdarah dapat dikurangkan serta membantu menghilangkan sakit gigi

Chek Hup Kopi Tarik

26/02/2022

Rasanya sedap dengan aroma kopi yang memikat kalbu serta sesuai diminum di waktu petang tanpa perlu minum di kedai kopi kerana sudah ada kopi yang sedap di rumah

Schick Hydro 5 Sense Hydrate Kit

27/09/2021

Saiz mata pisau yang luas menjadikan cukuran lebih rapi dan mudah. pemegang yang luas memudahkan untuk dipegang.bentuknya yang moden membuatkan cukuran terasa pengalaman seperti makan di restoran mewah

Gillette Fusion 5 Razor

27/09/2021

Cukuran sangat hebat dan bentuknya yang futuristik memang menaikkan perasaan yang sangat teruja untuk menggunakannya.cukuran sangat licin.pemegangnya pun senang dipegang untuk menjadikan pengalaman bercukur lebih bermakna

CLEAR MEN Anti Hair Fall - Anti Dandruff Shampoo

05/08/2021

Pembungkusan yang menarik dengan penutup syampu yang moden bentuknya serta menggambarkan kemewahan pengguna yang menggunakannya. Ramuan campuran kopi menjadikan syampu ini unik serta berbau wangi serta boleh mengawal rambut gugur.cuma saya buat survey di pasaraya harga syampu ini agak mahal.sila turunkan harga sedikit supaya dapat membelinya dengan kerap

Jordan Kids Step Toothbrush & Toothpaste

12/07/2021

Mula-mula terima sampel, anak saya suka kerana ada hadiah dan tak sabar untuk mencubanya.berus gigi dengan bulu yang lembut dan ubat gigi yang berperisa anggur yang wangi menyebabkan tiap-tiap hari anak saya ingin menggosok gigi.lepas ni saya akan terus membeli produk ini untuk anak saya sekiranya harganya lebih murah dari pesaing2 yang lain.

Proviton STR

18/10/2020

Keseluruhannya terbaik.. Cuma kalau boleh dapatkan sijil halal untuk produk ini untuk menyakinkan pengguna untuk menggunakannya

Hurix’s Itchy Cream

08/09/2020

Boleh menghilangkan kegatalan terutama di celah kangkang. Mudah digunakan Dan tidak perlu makan pil lagi untuk hilangkan kegatalan.. Terima kasih

Chek Hup Kopi Oh! Black Coffee with Brown Sugar

28/07/2020

Rasanya agak pahit Dan aromanya kurang menyengat. Saya lebih suka kopi yang dibancuh sekali dengan serbuknya Dan ditapis kemudiannya..

KOSÉ Sekkisei Essential Souffle

31/02/2020

Tangan saya terasa lembut apabila menggunakan sekkisei essential souffle ibarat tangan bayi.baunya wangi dan sesuai juga untuk lelaki seperti saya

MAGGI® Instant Mi Goreng

03/02/2020

Rasanya agak pedas.tapi kalau kurangkan msg lagi bagus sebab Tak boleh banyak2 takut botak kepala..keseluruhan terbaik bungkusan pun menarik

Glucerna®

12/01/2020

Pada mulanya saya was was hendak memberikan sampel ini kepada ayah saya yang menghidap penyakit kencing manis.namun semasa beliau dimasukkan ke hospital, doktor pakar sendiri yang mengesyorkan susu ini dan saya telah memberi ayah saya mencubanya setiap hari tanpa was was..cuma beliau tidak boleh bangun kerana sudah terlalu tua umur 80 tahun.namun boleh bercakap

Systane Ultra Eye Drops

10/10/2017

Apabila saya menggunakan systane ultra eye drops, saya berasa lega dan juga tidak memedihkan mata.cuma harapan saya harganya janganlah mahal berbanding produk yang ada di pasaran.pembungkusan produk ini menarik dengan warna yang terang serta senang dipegang botolnya apabila digunakan tanpa perlu meminta bantuan orang lain.

Anlene Heart Plus

14/07/2017

apabila saya terima anlene heart plus, keadaan tin sudah kemek.rasanya sedap, senang dibancuh tetapi agak mahal harganya untuk diminum selalu.pembungkusan yang menarik dan mengandungi segala nutrien yang diperlukan oleh tubuh badan kita