Saya suka pelembap ni sebab membuat kulit saya jadi lembut dan menyerap dalam kulit. Tidak membuat kulit kering serta selesa dan ringan di pakai. Ianya tidak mengandungi wangian yang sesuai bagi kulit saya yang agak sensitif. Boleh di pakai setiap hari sebelum menggunakan make up.
Saya sangat suka mandian ini sebab selain antibakteria ianya meninggalkan haruman segar dan tahan lama. Sesuai untuk semua ahli keluarga termasuk anak-anak saya. Jarang sekali sabun antibakteria yg mempunyai haruman dan tidak mengeringkan kulit.
Reviews by: rini
Suiskin Pine Leaf Vegan Cream