HAZIQAH

Beauty Reviewer

Reviews by: haziqah

Philips Series 3000i Air Purifier AC3033/30

31/11/2020

Saya ingin mencuba produk ini untuk mengekalkan udara yang bersih dirumah saya dan dapat memastikan anak anak saya hirup udara segar tanpa bakteria yang ada

BiO-LiFE Bilberry & Eyebright Complex

31/11/2020

Mata saya lebih sihat dan tak kering bila pandang komputer terlalu lama.

NH Colla Plus 3

31/11/2020

Kulit saya lebih cerah berbanding sebelum ini. Saya sangat sukakan rasa yang berlainan dan sedap.

BiO-LiFE Livasil

31/11/2020

Produk ini sangat bagus untuk memelihara fungsi hati dengan baik.

Glucerna®

31/11/2020

Alhamdulilah. kesihatan saya beransur pulih selepas mengamalkan susu ini setiap pagi.

BiO-LiFE A.B. Adult Gold Pre & Pro

31/11/2020

Kesihatan saya lebih terjamin selepas mengamalkan produk ini. Saya sangat sukakannya!

Fine Japan Organic Pearl Coix Extract Powder

31/11/2020

Alhamdulilah selepas mengamalkan produk ini selama 2 bulan kulit saya lebih sihat dan jerawat semakin berkurangan.

Bio-essence Bio-Water Energizing Water

31/11/2020

Sangat recomended!! Saya memang menggunakan produk ini membuatkan kulit saya sentiasa lembap dan lembut! Kulit saya sentiasa segar. Terima kasih

Tracia Lightening Shower Cream

30/11/2020

Saya menggunakan mandian ini sekeluarga menjadikan kulit kami lembut dan sentiasa segar serta wangi

VITAGEN Less Sugar

30/11/2020

Anak saya sukakan air vitagen yang terbaru ini... sedap sekali... tak terlalu manis . Kena dengan citarasa kami sekeluarga

Proviton STR

29/11/2020

Proviton STR ini sangat membantu saya dalam memberikan tenaga untuk menjalankan aktiviti mengeluarkan peluh. Saya berasa lebih bertenaga dengan mengambil Proviton STR ini.Terima Kasih!

DUTCH LADY MaxGro

29/11/2020

Anak saya serasi dengan susu ini . Perkembangan anak saya sangat memberasangkan! Ketinggian dan berat naik dengan cantik sekali. Terima kasih

PediaSure®

29/11/2020

Anak saya serasi dengan susu ini. Ketinggian dan berat naik dengan cantik sekali. Perkembangan yang bagus untuk anak saya!

YSL Beauty Pure Shots Night Reboot Serum

29/11/2020

Kulit saya kelihatan lebih glowing bila menggunakan produk ini. Produk ini melembapkan & tidak berminyak bila dipakai membuatkan saya sentiasa berasa yakin . Saya sangat gembira! Terima kasih