This dishwasher did a good job on oily stains. Previously I had to scrub 2 to 3 times to remove oily stains but not with this one. Just wish the Lemongrass scent was stronger. The lime smell is stronger with this.
SOLVE Dishwashing Liquid Lemongrass & Lime Extract menghapuskan bau yang kurang menyenangkan dalam setiap cucian dengan adanya ekstrak semulajadi serai dan limau nipis.berkesan menanggalkan kesan minyak degil malahan lembut pada tangan saya dengan penggunaan minima
家庭测试 免费产品
NURUL AIN(Rawang)
11 点评
NURUL AIN(Rawang)
11 点评
0 上传
05/07/2023
SABUN YANG TERPALING TERBAIK
merupakan sabun yang sangat berkesan untuk menghilangkan kesan minyak dan bau tidak enak yang melekat pada pinggan mangkuk anda.Selain daripada itu sabun ini mempunyai haruman serai dan limau yang sangat wangi serta lembut pada tangan.
Sabun pembersih solve lemongrass ni best sangat. Bau sangat wangi and mudah sangat hilang kesan minyak dan kotoran pada utensils. Kesan minyak pada tangan juga mudah hilang. Bau juga mudah hilang. Best sangat2 and akan beli sabun ni lagi nanti.
Sabun cuci pinggan yg wangi..dgn extra serai..Dengan hanya setitik sahaja..cucian bersih..tiada kesian minyak...saya Banyak Menggunakan sabun cecair ini kerana memudahkan urusan saya Yang berniaga makanan.
Annushia (Shah Alam)
Annushia (Shah Alam)
zai (Sungai Buloh)
zai (Sungai Buloh)
Noriza (Jeram)
Noriza (Jeram)
Nor Farah Izzati (PEKAN NANAS)
Nor Farah Izzati (PEKAN NANAS)
Noor azmyraa (MELAKA)
Jaccy (Segamat)
Jaccy (Segamat)
Noel (Simpang Ampat)
Noel (Simpang Ampat)
Shazreen amira (Bandar Puncak Alam)
Shazreen amira (Bandar Puncak Alam)
Zalina (Padang Jawa Shah Alam)
Zalina (Padang Jawa Shah Alam)