It's everything you need in a lustrous cappuccino cold cuppa only better. Nescafé Gold Cappuccino Coffee ice cream keeps me dreaming for more. If not only for the price tag. I am always on the hunt for discounts of Nescafé Gold. Wish there is a cheaper version.
Rasa sangat mewah dan kaya dengan cappuccino.. ice cream nya padat dan tidak muak.. harga berpatutan.. mudah didapati dimana-mana dan pada bila-bila masa..
Aiskrim yang sedap . Rasa coklat nescafe dengan vanila didalam . Cuma nya, mcm manis sgt coklat tu huhuhu tp memang sedap
Fasehah(Kuala Lumpur)
26 Ulasan
Fasehah(Kuala Lumpur)
26 Ulasan
21/06/2023
Feel the caffeine
I enjoy eating it. As a coffee drink, I can taste the coffee but I hope they put a bit more coffee in that. Overall taste delicious, especially when you pair it with a brownies.
Mohd(Shah Alam)
9 Ulasan
Mohd(Shah Alam)
9 Ulasan
17/06/2023
Sedap sekali
New flavour yg paling ngam, saya peminat coffee bila cuba aiskrim baru nescafe ni mmg terbaik. Rasa dia sgt sebati dgn vanila
Venessa(Petaling Jaya)
16 Ulasan
Venessa(Petaling Jaya)
16 Ulasan
17/06/2023
rasa kopi
Saya memang penggemar makan aiskrim apatah lagi, minum kopi. Pertama kali saya cuba makan aiskrim kopi nescafe, memang rasa nya cukup premium. saya bagi 9 bintang untuk aiskrim ini.. Terima kasih Nescafe Ice Cream
Wei serius aiskrim yang sangat sedap..sesiapa penggemar nescafe gold memang ni la yang terbaik.. korang tak akn menyesal kalau makan..best gila.. sangat-sangat creamy tau.. cuba jangan tak cuba okay..
Zubaidah ()
Zubaidah ()
Nurhafizah (KELAPA SAWIT KULAI)
Nurhafizah (KELAPA SAWIT KULAI)
Saiyidatul (Bandar Putra Bertam)
Saiyidatul (Bandar Putra Bertam)
Carl (Seksyen 6 Pearl Villa)
Carl (Seksyen 6 Pearl Villa)
Khairunnisa (Semabok)
Khairunnisa (Semabok)
Nur Syuhada (Pasir Gudang)
Nur Syuhada (Pasir Gudang)
Fasehah (Kuala Lumpur)
Najwa (Lunas)
Najwa (Lunas)
Suzulaikha (Seri Kembangan)
Suzulaikha (Seri Kembangan)
Nur Ainna Nadira (Kuala Lipis)
Nur Ainna Nadira (Kuala Lipis)
Siti Nurul Fazerah (Seremban)
Siti Nurul Fazerah (Seremban)