Nanowhite Men Oil Control Cool Cleanser

4.5 5 0 144 144 Nanowhite Men Oil Control Cool Cleanser ini diperkaya dengan Ramuan Aktif Nanowhite dan Mentol yang bukan sahaja membersih dan menyegarkan wajah anda, bahkan juga memberikan sensasi dingin yang melegakan. Ia memberikan pembersihan mendalam untuk menanggalkan lebihan minyak, kotoran dan sisa penyumbat liang pori sehingga membantu mengawal minyak dalam 12 jam dan ia boleh memberikan kesegaran hebat selama 8 jam.
Nanowhite Men Oil Control Cool Cleanser

Ulasan

26/12/2024
Effective
This Nanowhite Men Oil Control Cool Cleanser is a solid choice for those looking to manage oily skin while enjoying a refreshing, cooling effect. It's affordable and effective.
09/06/2024
Clean and Fresh
This gentle product provides a cooling soothing sensation that leaves my skin feeling incredibly cleansed. Thanks to its deep cleansing power, it effectively removes excess oil, dirt, and impurities from my pores and leaving my skin feeling invigorated.
21/03/2024
Nanowhite Men Cool
Rasa sejuk best lepas mencuci wajah. Kotoran juga hilang dan bersih. Recommended buat para jejaka diluar sana. Worth it.
29/06/2022
Good product
Suami saya suka sangat pencuci Nanowhite Men Oil Control Cool Cleanser ni sebab berbuih dah kulit bersih selepas gunA. Untuk kesan yang baik, guna 2 kali sehari. Sesuai untuk semua jenis kulit
14/03/2021
Favourite
My husband like this product. It works on his skin
14/03/2021
nanowhite man oil
Nanowhite man oil sunguh teruja bila mengunakan product ini...wajah kelihatan bersih,segar,menawan
27/02/2021
Fresh....clean.....soft。。。
Saya berasa sangat segah,fresh Dan bersih selepas menggunakan Nanowhite Men Oil Control Cool Cleanser,minyak muka saya betul~betul sudah dikurangkan Dan berasa fresh selepas digunakan
25/02/2021
Best dan terbaik
Suka la dgn tekstur dia yg seperti "creamy". Bila gosokkan di muka rasa sejuk dingin saja dan tidak memedihkan mata. Selepas mencuci muka rasa segar. Nanowhite Men Oil Control Cool Cleanser ini juga membuatkan kulit berminyak semakin berkurangan. Saya beri 5⭐
19/02/2021
Sangat berkesan kepada kulit muka saya
Sangat berkesan kepada kulit muka saya. Dapat mengawal kulit berminyak.
17/02/2021
Nanowhite
Sangat berkesan terhadap kulit saya. Saya amat menyukai nanowhite men oil control cool. Terima kasih nanowhite men
05/02/2021
Selesa!
selepas mencuba nanowhite men oil control, muka rasa lebih selesa dan wife turut sarankan saya terus mengunakan produk ni
03/02/2021
Fresh Unique Cleanser
The menthol quite strong. But it does give freshment on my face. Good product, gooad value as expected from nanowhite.
best terbaik mantap
produk ni memang sesuai dgn saya yg terdedah dgn dunia luar.kulit muka saya selau berminyak dan kotor tp setelah menggunakan pencuci nanowhite men ini ia dapat mengawal kulit muka saya dr kelihatan berminyak dan kotor..
Refreshing, menthol and clean
A refreshing new look after applying on my oily skin. Feeling fresh and re-energize
good product
terbaaekk..kulit saya kurang berminyak selepas menggunakannya

Galeri Penguji

Produk yang sama