Dit is oprecht een van de beste handcrèmes die ik ooit al gebruikt heb. Een aangename geur en je hebt niet veel nodig om voldoende gehydrateerd te zijn. Ik raad dit product echt wel aan!
Produits testés à domicile avec des produits gratuits
2 Avis
2 Avis
26-02-2024
Intens lekkere geur
Super lekkere geur, die echt uren blijft nazinderen. Voelt zacht op de handen.
Produits testés à domicile avec des produits gratuits
Fijne lijn Mehr, een zachte geur met een eigen karakter. Net als alle andere van Rituals. Ik ervaar het als een rijke crème die hydrateert dus verzorgt. Ik raad het aan.
De rithual of mehr handcrème ruikt super goed. De heerlijke, subtiele geur geeft me onmiddellijk een goed gevoel. Hij smeert goed open en hydrateerd goed. Ik gebruik deze meermaal daags. Deze mag zeker niet ontbreken in mijn dagelijks beauty ritueel.
De handcrème ruikt echt superlekker! Is aan de iets prijzigere kant maar mijn handen blijven een hele tijd gehydrateerd, dus ik koop hem graag opnieuw!
Un baume qui hydrate en profondeur les mains abîmées, gercées sans laisser de sensation grasse ni collante. J apprécie le produit mais son tube niveau packaging n est pas top. Je recommande pour ses resultats
Persoon is deze handcreme mijn favoriet van de rituals collectie.
Hij is erg vettig, maar toch snel intrekkend. Dat
Vind ik erg belangrijk voor een goede handcreme. Laat geen vettig gevoel na.
Hij ruikt heerlijk
Ik steek hem in mijn handtas en gebruik het dagelijks. Het ruik zo goed!!! Dit is echt luxe, een verzorging voor je handen en terwijl genieten van de geur.
1 Avis
1 Avis
13-03-2024
Prima product
Ruikt super lekker en de geur blijft lang hangen. Het verzacht je handen ook enorm.
Nathalie(Tongeren)
7 Avis
Nathalie(Tongeren)
7 Avis
07-03-2024
Heerlijke fruitige geur
Geweldig product
Met een zeer overtuigende geur
Gemakkelijke knijpfles gemakkelijk in gebruik
Margaux ()
Margaux